Вторник,

Хороскоп: Водолеят се сприятелява с враговете, лъвът получава пари

От: Рачо Рачев -
8113
Хороскоп: Водолеят се сприятелява с враговете, лъвът получава пари
A
A
A

ОВЕН

Сутринта трудно ще имате добри резултати. Запасете се с търпение. Не бързайте да реализирате всичко, което ви е хрумнало. Интуицията ще ви подскаже, кога ще настъпи подходящия момент за решителни действия. Отлично време за срещи и запознанства. Някои от вас ще намерят нови верни приятели.

ТЕЛЕЦ

Не бързайте. Денят няма да е лош, ако не говорите или правите първото, което ви идва на ум. Дайте си малко време за преценка на ситуациите и ще имате добър план за действие. Вероятни са приятни срещи. Всяка информация, получена днес, ще се окаже изключително полезна.

БЛИЗНАЦИ

Денят е подходящ да се заемете с нещо ново. Ако подходите творчески и нетрадиционно, това ще е само от полза. Възможни са неочаквани открития. Не е изключено днешните решения да променят живота ви. Бъдете внимателни с парите - вероятни са досадни загуби и неуспешни сделки.

РАК

Починете си. Днес е отличен ден да се разсеете от грижите. Може да се върнете към някакво старо увлечение или да пробвате нещо ново. Ще имате необикновени срещи. Може да ви поканят да посетите интересни места. Лесно ще завързвате запознанства, а за някои от вас предстои нова романтична история.

ЛЪВ

Ще срещнете трудности, но те няма да ви изплашат. Със сигурност ще намерете начин да преодолеете всички прегради. Не винаги околните ще ви разбират, но едва ли ще ви критикуват открито. Парични постъпления ще дойдат навреме, но не ги харчете веднага. Очаква ви романтична вечер.

ДЕВА

Денят ще е ползотворен. Не всичко ще става лесно, но и вие няма да се предавате. Настойчиви сте, затова имате успехи даже и в безнадеждни ситуации. Може да решите финансови въпроси и да се ориентирате правилно в някои юридически проблеми. Не се преуморявайте.

ВЕЗНИ

Постарайте се да не правите грешки днес. Това няма да бъде толкова лесно, защото ситуациите са необикновени, а опитът ви в случая няма да е толкова полезен. Трябва да импровизирате и експериментирате постоянно. Това със сигурност няма да ви е неприятно. Вечерта е време за приятни срещи.

СКОРПИОН

Ден за всякакви полезни дела. Не винаги ще са лесни, но вие ще се справяте. Придобитите знания ще ви помогнат на по-късен етап. Струва си да говорите с хора, от които преди сте черпили опит. Може да направите малки покупки, но не харчете прекалено за вещи, които не са ви особено необходими.

СТРЕЛЕЦ

Днес избягвайте суетата, неразбориите и безпорядъка. Ще е полезно да направите предварително план за действие и да се придържате към него. Важните решения взимайте самостоятелно. Ще се срещнете с хора, чието мнение е важно за вас и са ценни с подкрепата, която ще ви окажат.

КОЗИРОГ

Днес бързо ще се ориентирате в обстановката и ще обръщате внимание на неща, останали незабелязани от останалите. Може да се замислите над дългосрочните си планове. Правилно преценявате силите си и предвиждате развитието на събитията занапред. Отлично време да се видите със стари познати.

ВОДОЛЕЙ

Време е да въведете ред и да се избавете от ненужното. Опитайте се да приключите с това, което дълго сте отлагали. По-късно може да се захванете с нещо съвършено ново. Бързо ще се ориентирате даже в материи, за които сте имали малко сведения. Може да се сприятелите с хора, които са били ваши съперници.

РИБИ

Днес говорейки това, което мислите, ще направите впечатление на мнозина. Даже хора, които преди не са проявявали интерес към вас ще направят първите крачки към сближаване. С работата ще се справяте бързо и ще решите важни финансови въпроси. Вечерта е отлично време за семеен отдих.

Източник: Марица


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com