Хороскоп: Водолеят се грижи за здравето си, девите показват дипломация

Емоционалното състояние е нестабилно, а настроението с резки промени без видими причини

Хороскоп: Водолеят се грижи за здравето си, девите показват дипломация | StandartNews.com

Събитията, които се случват днес ще са отражение на нашата същност. Да се контролират и да не се допускат отрицателни мисли и прояви на егоизъм. Внимателно се вслушайте какво ви казват околните. Приемете тази информация, дори да не ви е неприятна. Емоционалното състояние е нестабилно, а настроението с резки промени без видими причини. Денят изисква благоразумие и сдържаност, тъй като е свързан с опасности и трябва особено внимание.

Овен

Въпреки че през този ден напрежението просто ще „виси във въздуха“, когато става дума за бизнес/работа, това все пак е изключително благоприятен момент, в който можете да установите значими контакти. Отношенията с партньора се подобряват.

Телец

Можете да свършите много повече неща, отколкото сте планирали, но не очаквайте да е лесно. Възможни са недоразумения в комуникацията или трудности в споразуменията. Вслушвайте се по-малко в мненията на други хора и повече разчитайте на себе си.

Близнаци

Не повдигайте трудни теми в общуването с любим човек. В емоционалния сегмент – знаете точно какво искате и сте изцяло отдадени на връзката с партньора или някой, който е привлекателен за вас.

Рак

Чувствате нужда от емоционална подкрепа. Старайте се да не се обременявате с някакви лоши предчувствия. Избягвайте да говорите за неща, които представляват потенциален риск за вашите лични дела и финансови интереси.

Лъв

На работното място може да възникнат проблеми, които изискват бързо разрешаване. Поемете инициативата и действайте динамично, колкото и трудно да изглежда това. Ще успеете да се справите с всичко, но се старайте да не надценявате своите сили и възможности.

Дева

Вие не виждате някои неща ясно и по правилния начин, така че би било най-разумно да не правите прибързани заключения или важни решения. Ако има нужда да обсъдите някаква тема с някого, бъдете дипломатични.

Везни

Въздържайте се от дела, които изискват твърде активни действия. Не пилейте енергията си в различни посоки. Ще бъде повишена вашата чувствителност и ще реагирате дори на малките неща. Старайте се да постигнете емоционален баланс.

Скорпион

Луната ви прави по-емоционални и трябва да действате внимателно, да не правите или да кажете нещо, за което по-късно бихте могли да съжалявате. Когато сте стресирани, това пречи на правилната ви преценка.

Стрелец

Днес сте активни, но неспокойни, изпълнени с противоречиви идеи и ви е трудно да решите какви действия да предприемете по-напред. Това не е лек ден, но можете да успеете. Нужен е по-отговорен подход за решаване на проблемите.

Козирог

Денят ще бъде динамичен. Направете си план за действията и го следвайте. Обстоятелствата може да се развият така, че да ви донесат неочакван късмет. Могат да се открият нови перспективи и добри възможности пред вас.

Водолей

Мнозина ще изпитат емоционален подем и това ще ви направи по-импулсивни от обикновено. Не влизайте в спорове и  разгорещени дискусии. Заради здравето е важно да се постигне емоционален баланс.

Риби

Имате излишък от енергия, така че добре е да я изразходвате правилно и да я насочите към нещо разумно. Избягвайте да отивате в емоционални крайности. Срещата с някого ще изглежда много поучителна и стимулираща.

Автор:  Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай