Хороскоп: Успех за рискуващите водолеи, ракът е недоволен от себе си

Този вторник е подчинен на емоциите – положителни и отрицателни

Хороскоп: Успех за рискуващите водолеи, ракът е недоволен от себе си | StandartNews.com

Този вторник е подчинен на емоциите – положителни и отрицателни. Ако желаете денят ви да е весел и щастлив, трябва да положите усилия за това. Разбира се при всекиго те са индивидуални, но важащото за всички е да се отнасят добре с любимите хора, а и с околните. В случай, че емоциите се окажат отрицателни, побързайте да поправите настроението на другите. Това е и лекът за вашето…

Овен

Опитайте се да контролирате емоциите си, защото са възможни не само конфликти, но и финансови загуби! Не действайте импулсивно, а внимателно си определяйте целите и начините за изпълнението им! За всяка болка днес се дава и енергия за изцеление.

Телец

Предстоят важни разговори с началниците ви, които ще минат безпроблемно. Шефовете ще се отнесат благосклонно даже и към най-смелите им идеи и ще може да извлечете полза. Денят е прекрасен и за влюбените. Желанията им ще се изпълнят така, както са очаквали.

Близнаци

Имате шансове да осъществите целите си. Времето е подходящо за утвърждаване на предприети планове, за поемане на инициатива и търсене на партньорства или за разширяване на дейността. Носете седеф, тъй като намалява стреса и тревогата, действа успокояващо!  

Рак

Бъдете адаптивни! За да имате успех, вероятно ще се наложи да преразгледате плановете си и да ги промените. Може би ще се чувствате недоволни от себе си или от това, което ви заобикаля, но не бързайте да обвинявате за това околните! Физическите натоварвания ще ви се отразят добре.

Лъв

Доста усилия ще трябва да положите на работното място, но резултатите ще са добри и това ще се отрази благоприятно на кариерата ви. Може да ви повишат и заплатата. Може да си купите нов имот или да направите ремонт в дома си. Възможни са болки в стомаха.

Дева

Не отлагайте срещи! Ако се вслушате в мнението на своите партньори, успехите, които ще постигнете при преговорите, ще ви зарадват. Връзката ви с любимия обаче може да забуксува. Нужни са компромиси, но отложете важните разговори, за да не объркате съвсем нещата!

Везни

Днес сте затрупани от работа. Някои от възложените ви задачи обаче не са толкова спешни. Може да се захванете с тези, които не търпят отлагане и спокойно да ги изпълните. Денят е благоприятен за медитация и отваряне на всички чакри, за съзерцание и самопознание.

Скорпион

Налага се да удвоите усилията си, за да си изпълните това, което е планирано. Дава ви се достатъчно енергия, за да се справите. Внимавайте при подписването на документи, четете ги внимателно, за да не се окаже, че сте подведен! Може да флиртувате, но не изяснявайте отношенията си!

Стрелец

Може да откриете нови източници на доходи, за купите недвижим имот или нова кола. Денят е добър и за обучение. Лесно ще общувате и ще усвоявате знания. Можете да подготвяте документи, да сключвате сделки. Ако ваши приятели ви помолят за помощ, не им отказвайте!

Козирог

Срещите с данъчни служители, с полицаи и други държавни служители сега са нежелателни. Внимавайте и с парите! Не е подходящо време за инвестиции и за бизнес. Вероятността да загубите е голяма. Това е един от най-добрите дни за гладуване, за пречистване на организма.

Водолей

Денят ще бъде успешен за тези, които обичат да рискуват. Това, което сте замислили, ще се реализира, но с цената на много усилия. Бъдете отворени и позитивни! В този ден може да срещнете непоправими романтици или безсрамни любовници.

Риби

За някои Риби съдбата дава шанс за работа в чужбина. Проучете внимателно офертата, за да не се окажете жертва на измама. Може неочаквано да си намерите нов източник за доходи. Хипертониците да внимават! Следете кръвното си налягане!

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай