Петък,

Хороскоп: Телците не дават пари на заем, нещо не достига на лъва

От: Иван Ангелов -
10236
Хороскоп: Телците не дават пари на заем, нещо не достига на лъва
A
A
A

Звездите са благосклонни спрямо някои зодии, но безцеремонни спрямо други, в емоционален план. Ако не се ядосвате днес за нещо, ще е цяло чудо. Да беше само ядът..., но нещата хич няма да вървят. За да потиснете изразходването на нерви, седнете, релаксирайте и си мислете за нещо друго. А днешната работа оставете за утре, независимо какво казва поговорката.

Овен

Обърнете внимание на здравословното си състояние! Намерете време за алтернативни методи за лечение! Благоприятно ще ви се отрази подаване на рейки, автотренинг или регресивна терапия. Ако приятели ви предложат екскурзия, не бързайте да им отказвате!

Телец

Намалете темпото и се концентрирайте в целите! Бъдете последователни! Не очаквайте от околните да ви разбират и подкрепят! Важно е обаче да не се отказвате заради трудностите. Помагайте на нуждаещите се, но ако някой ви поиска пари назаем, по-добре не му давайте!

Близнаци

В този ден бъдете щедри алтруисти! Семейните дами да отделят повече внимание на своите деца или ученици! Предавайте им своите знания и опит! Може и вие самият да се заемете с изучаването на чужд език. Започнете диета, приемайте днес само с растителната храна!

Рак

Можете да постигнете някои цели, ако умело и търпеливо планирате всяка своя стъпка. Задълбочете своите познания и бъдете отворени за нови знания! Не нагрубявайте близките си, ако ви критикуват! Вслушайте се в съветите им! При внезапна болка, потърсете лекарска помощ!

Лъв

Работоспособни и общителни сте сега, но нещо все не ви достига, за да се радвате на успехите си. Положете усилия да си върнете психологическото равновесие и оптимизъм! Ако се нуждаете от магическо средство, за да сте по-спокойни, може да носите в този ден син халцедон.

Дева

Трябва да преодолеете инерцията и безпокойството като мотивирате своите действия с конкретни цели. Бъдете настойчиви, ако ви се налага да преговаряте с партньори или клиенти! С любимия човек обаче ще трябва да смените тактиката, а и ролите. Дайте му (й) инициативата!

Везни

Налагат се промени в движение. Това може да наруши емоционалното ви равновесие. Не прибързвайте и бъдете адаптивни! Може да се заемете с нови начинания. Учите и разширявате своите възможности. В този ден може да срещнете нови приятели или да откриете любовта.

Скорпион

Изнервени сте, но се налага да се освободите от емоциите и да погледнете с други очи на света край вас, за да си изпълните задачите. Отнасяйте се с чувство за хумор към всичко, което ви тревожи! Избягвайте споровете с близките си. Не ги укорявайте за грешките им!

Стрелец

Можете да постигнете желаната цел, ако дадете всичко от себе си. Покажете какво можете, но оставете и другите да работят! Не им досаждайте с излишни въпроси! Ще имате успех, ако се заемете с усвояването на нещо ново. Може да си смените професията или да се запишете на курс.

Козирог

В този ден само чувството за хумор може да ви избави от тревогите и хората, които искат да ви уязвят. Самоиронията много ще ви помогне. Ако имате слънчев камък, носете го днес. Този скъпоценен камък ще ви настройва позитивно. Възможни са проблеми с бъбреците.

Водолей

Подгответе се емоционално за известни пречки или забавяне! Оставете мислите да почиват и се вгледайте в себе си! Ако почувствате внезапно желание да се срещнете с някого, не губете време – обадете му се! Борете се с лошите мисли! Обърнете внимание на долната част на гръбнака!

Риби

Довършвайте нещата, които сте започнали, а с нови не се захващайте! Резултатите няма да закъснеят. Пестете обаче силите и най-вече парите си! Желателно е да отложите голямото пазаруване. Към хората, които обичате пък, не пестете ласки! Ако ви помолят за нещо, не отказвайте!

Източник: Флагман


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com