Неделя,

Хороскоп: Телецът се грижи за дома, лъвът поправя имиджа си

От: Рачо Рачев, сн. Pixabay -
10731
Хороскоп: Телецът се грижи за дома, лъвът поправя имиджа си
A
A
A

Енергичността от предните дни се сменя с по-спокойно, дори мързеливо настроение. Не допускайте негативно настроени хора около себе си. Избягвайте провокациите и влизането в спорове и скандали, ако искате да презаредите заради липсващата енергия. Откажете се от местата, където има струпване на много хора. Не общувайте с нервни, неприятни, критично настроени лица.

Овен

Енергията на планетите внася малко слънчева светлина в живота ви. Това е положително време за общуване и излизане, за да се запознаете с нови хора. Това, което ви е предопределено за вас, ви очаква. 

Телец

Днес може да изглежда, че нещата се движат на забавен кадър или дори че се връщат назад. Добър момент е да се погрижите за дома си, независимо дали става въпрос за ремонт, реорганизация или преместване. 

Близнаци

Приемайте всяко недоразумение или объркване, което се случва с добро настроение. Нещата не са толкова сериозни, колкото изглеждат на пръв поглед. Също може да се разсеете с флирт в службата или другаде. 

Рак

Ще бъдете привлечени да откриете нещо. Бъдете отворени за приемане на всякакви добри възможности. Може да имате болки в стомаха. Опитайте се да ядете лека и прясна храна и избягвайте газирани напитки. 

Лъв

Благоприятно време да преговаряте, да видите от друга гледна точка взето решение. Ще бъдете по-внимателни към имиджа си и по-мотивирани да постигнете целите си. Можете да срещнете нови хора, които ще ви зарадват, вдъхновяват. 

Дева

Звездите ви съветват да внимавате за острия си като бръснач език. Вашите груби думи могат да наранят нечии чувства. Впоследствие това може да има плачевен ефект върху взаимоотношенията.

Везни

Настоящата астрална конфигурация дава на вас и вашата любов уникална възможност да правите нещата по различен начин. Не искате да ходите на едни и същи стари места, да сте с едни и същи хора или да правите едни и същи неща. Ще търсите вълнения и забавления от съвсем различно естество. 

Скорпион

Ако имате нужда от съюзници, тогава ги "набирайте" преди обяд - ще бъде по-лесно да намерите общ език с хората. Следобед деловата активност ще бъде заменена от желание за удоволствия. Внимавайте да не харчите твърде много пари.

Стрелец

Вие неусетно се приближавате до избраната цел. Основното нещо е да не се отклонявате от този път. Пазете се да извършвате необмислени действия. Не бива да сте скромни. Не крийте достойнствата си, напротив – покажете ги. 

Козирог

Настроението ви днес ще бъде много положително; ще покажете зрялост, отговорност и постоянство, както и някои аналитични способности. Въпреки това, трябва да внимавате, когато правите или изразявате своите преценки за другите или за каквато и да е ситуация, защото те могат да попаднат в грешните уши...

Водолей

Днес ще бъдете доста дръзки. Решенията трябва да се вземат в движение. В противен случай рискувате да пропуснете добри възможности. Ще можете да взимате точни и бързи решения в различни ситуации.

Риби

Бъдете внимателни! Не бива да се доверявате сляпо за нищо, може да се разочаровате по-късно. Не губете енергията си за излишни спорове и разправии.  Трябва да сте по-търпеливи с другите. Възможно е да се тревожите твърде много и това да ви причини прекомерна тревожност.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com