Хороскоп: Телецът ползва колегите, лъвът получава по-висока заплата

Този понеделник е ден на справедливост и хармония с околния свят

Хороскоп: Телецът ползва колегите, лъвът получава по-висока заплата | StandartNews.com

Този понеделник е ден на справедливост и хармония с околния свят. Повечето хора изпитват прилив на енергия, която трябва да се използва в творческо направление. Време за почивка от напрегнатите и активни дейности, които са били предприети в последните няколко дни.

Овен

Всяко начинание в този ден ще е успешно. Затова не се колебайте. Трябва да започнете да изпълнявате онези проекти, които поради тяхната важност и сложност сте отлагали.

Телец

Вашите близки и колеги ще се чувстват спокойни и може да се възползвате от това. Най-важното е да не причинявате на никого зло. В противен случай съдбата ще ви го върне като бумеранг.

Близнаци

Денят е много благоприятен за тези, чиято професия по някакъв начин е свързана с творчеството. Днес може да измайсторят истинско произведение на изкуството.

Рак

Настроението ви е много добро. Опитайте се да не злоупотребявате с нищо: това важи особено за лошите навици - дори една цигара, чаша шампанско или парче торта могат да повлияят негативно на вашето благосъстояние.

Лъв

Денят е благоприятен за преговори с началници. Днес те са в добро настроение и ще са склонни не само да ви изслушват внимателно, но и да удовлетворят вашите искания - например да увеличат заплатите.

Дева

Този ден е желателно да се прекара сред природата. По-добре е да си вземете почивен ден и да отидете в гората или край река, ще измислите много ползотворни идеи.

Везни

Най-добрият съветник за вас в този момент ще бъде интуицията. Само тя може да отговори на съдбовния въпрос, свързан с отношенията с любимия човек, когато вие самите сте в задънена улица.

Скорпион

Важно е да обърнете внимание на знаците, които Вселената ще ви изпрати днес. Тези, които успеят да ги разтълкуват правилно, ще могат да се възползват от шанса да подобрят живота си.

Стрелец

С лошото настроение трябва да се борите с всички налични за вас средства. Защо не отидете например да пазарувате и да купите нещо много приятно!?

Козирог

Възможно е да започнете да реализирате мечтата, която дълго време ви се е струвала непостижима. Сега всички обстоятелства ще се окажат такива, че ще трябва да повярвате в чудеса.

Водолей

Любимият ви ще ви изненада приятно. Може да се чувствате като във втори меден месец. Възползвайте се от предложението, за да отидете на кратко пътешествие.

Риби

Трябва е да се извършат финансови транзакции с всякаква сложност - от плащане на сметки до отваряне на банкови карти и депозити. Те ще се окажат успешни и ще ви донесат значителни дивиденти в много близко бъдеще.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай