Хороскоп: Телецът получава ценни идеи, романтика за девите

Силата на казаните думи се увеличава многократно: казана дума, хвърлен камък

Хороскоп: Телецът получава ценни идеи, романтика за девите | StandartNews.com

Днес повишената интелектуална активност има благоприятен ефект при случаи, които изискват незабавно вземане на решения или са свързани с получаване на информация. Изисква се голяма организираност и отговорност в действията. Силата на казаните думи се увеличава многократно. Може да се появи желание да говорите много, но е особено важно да следите какво казвате. Ако сте провокирани към излишен разговор - не се поддавайте. Също така, не участвайте в клюки, измислици и особено в осъждане на други хора. Бъдете внимателни с даване на обещания.

ОВЕН

Добър ден за започване на нещо ново. Няма да успеете бързо да постигнете успех, затова не губете ентусиазма си. Имате всички шансове да получите най-доброто. Много от вас ще разчитат на опита, натрупан по-рано. Трудно ще се въздържате от спорове, но избягвайте конфликти.

ТЕЛЕЦ

Благоприятен ден за общуване. Лесно ще намирате подход към хората и ще извличате полезна информация от разговорите си с тях. Ще имате възможност да се срещнете с приятели, които ще споделят ценни идеи с вас. Опитайте се да завършите започнатите задачи.

БЛИЗНАЦИ

Имате невероятна харизма и хората ще са привлечени от вас. Ще създадете нови познанства и ще общувате с тези, чиито интереси и възгледи за живота се различават от вашите. Както делови, така и романтични връзки могат да започнат днес. Много ще зависи от това дали ще поемете инициативата.

РАК

Първата половина на деня ще бъде интересна. Вероятни са неочаквани срещи и приятни изненади. Ще имате шанс да поправите някои стари грешки. По-трудните времена ще дойдат по-късно. Можете да се възползвате от предложената ви подкрепа. Вечерта ще ви зарадва с дългоочаквана среща.

ЛЪВ

Денят започва страхотно. Успявате да постигнете някои важни цели. Обстоятелствата са благоприятни и вие се опитвате да извлечете максимума от всяка ситуация. Следобедът ще е по-неприятен. Възможни са забавяния с плащания, а някои споразумения могат да бъдат нарушени.

ДЕВА

Сутринта е чудесна за делови срещи. Не е нужно да правите нищо специално, за да покажете най-добрата си страна. Дръжте се естествено и спокойно, това ще бъде достатъчно. Втората половина на деня трябва да посветите на полезни дейности. Вечерта ще романтична и приятна.

ВЕЗНИ

Днес ще ви се налага да общувате с различни хора. Всеки от тях е интересен по свой начин и ще научите много неща. Не е изключено и запознанство, което ще бъде полезно от бизнес гледна точка. Може да се появят добри идеи за работа. Намерете време за почивка и развлечение.

СКОРПИОН

Решенията, които вземате днес, ще ви бъдат от голяма полза на по-късен етап. Забелязвате неща, на които по друго време не бихте обърнали внимание. Правите правилните изводи от наблюденията си. Благоприятен ден за общуване. Лесно е да намерите причина да празнувате у дома.

СТРЕЛЕЦ

Днес често ще се изнервяте от дреболии и ще взимате присърце неща, на които не бихте обърнали внимание по друго време. Опитайте се да бъдете позитивни и да не се поддавате на провокации. Ако успеете, хората около вас ще станат много по-приветливи и по-весели. Вероятни са парични постъпления.

КОЗИРОГ

Ако имате планирани важни неща за този ден, бъдете готови за разочарование. Малко вероятно е те да бъдат решени бързо. Ако се изнервите ще допуснете сериозни грешки, затова се съсредоточете и не действайте емоционално. Избягвайте претоварване и се погрижете за здравето си.

ВОДОЛЕЙ

Опитайте се да не се притеснявате за дреболии днес. Всички възникнали проблеми скоро ще бъдат решени и дори няма да е нужно да полагате усилия за това. Съсредоточете се върху по-важните неща. Едва ли можете да постигнете значителен успех, но все пак ще се приближете до целта си.

РИБИ

Страхотен ден за справяне с финансови проблеми. Можете да разчитате изцяло на интуицията. Тя неизменно ще ви подсказва как да действате и какво да правите, за да постигнете успех по-бързо. Възможни са много добри покупки и изключително изгодни сделки.

Източник: Марица

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай