Хороскоп: Телецът показва професионализъм, лъвът може да се влюби

Денят е спокоен, в работата всичко върви като по мед и масло

Хороскоп: Телецът показва професионализъм, лъвът може да се влюби | StandartNews.com

Денят е спокоен, в работата всичко върви като по мед и масло. Ако искате днес да постигнете нещо по-добро в личен план обаче, ще трябва да вложите повече усилия. Лесно постигнатият на любовния или просто личния фронт успех, хем няма да ви се услади, хем ще бъде краткосрочен.

Овен

Може и да не вярвате в телепатията, но днес ще „улавяте“ чувствата и мислите на околните, без дори да подозирате, че имате такива способности. Всъщност те са заложени във всеки от нас и ако желаете, може да ги развиете. Не претоварвайте сърцето! Може да почувствате и болки в гърба.

Телец

Сега е моментът да се докажете като добър професионалист. Съдбата ви дава възможности, които не трябва да се пропускат. Може да използвате времето и за разрешаване на спорни въпроси със свои роднини. Не пропускайте да зарадвате любимата и майка си с цвете!

Близнаци

Имате хубава идея, но реализацията й може да почака. Сега обаче може да се заемете с разработването на бизнес план. Планирайте внимателно средствата, които трябва да се вложат за начинанието! Не пренебрегвайте съветите и напътствията на по-опитни хора!

Рак

Нямате никакво време за губене. Налага се да вършите няколко неща наведнъж. Тази лудница може да ви изцеди, но в никакъв случай не бива да пренебрегвате тези, които обичате! Дайте им това, което заслужават! Хармонизирайки връзката си, миговете ще станат вълшебни.

Лъв

Съветите на опитни колеги и на възрастните хора ще се окажат много полезни за кариерното ви развитие. Сега нищо не може да наруши спокойствието ви. Разчитайте повече на интуицията си! Може да се влюбите, но връзката едва ли ще е дългосрочна.

Дева

Не давайте пари назаем и не сключвайте имотни сделки! Периодът не е добър за бизнес. Внимавайте, защото може да станете жертва на измамници! Пестете физическите си сили. Не посещавате многолюдни места! Желателно е да си останете у дома.

Везни

Ставате по-емоционални, но се налага да сте внимателни и тактични в отношенията си с вашите колеги и близки. Не търсете вината в другите за това, което ви се случва! Уязвим е и дванайсетопръстникът.  Добре е да се подложите на диета, като избягвате месото.

Скорпион

Умението бързо да се ориентирате в ситуацията днес ще ви е от полза. Ще се появи важна информация, на която трябва да обърнете повече внимание. Покажете на любимия човек, че му имате доверие! Самотните имат шанс да срещнат сродна душа.

Стрелец

Мнозина от вас ще почувстват, че силите им са на изчерпване. Заемете се с изпълнението на задачите, които изискват по-малко усилия! Избягвайте физическите натоварвания, а така също и досадниците! Бъдете внимателни при работа с електрически уреди!  

Козирог

Изпълнени сте със сили, но портфейлът ви е на път да се изпразни. Опитайте се да си изпълните важните ангажименти преди обяд! Внимавайте с разходите! Не купувайте компютри или мобилни апарати, защото вероятно ще се окаже, че са дефектни!

Водолей

Този ден сякаш е подвластен на законите на Мърфи. Ако нещо ще се обърка, то непременно се обърква. Опитайте се да намерите общ език с колегите! Сега не е моментът да сключвате споразумения или да водите преговори. Не подписвайте документи. Не давайте пари!

Риби

Периодът е подходящ за обсъждане на делови въпроси. Може да се споразумеете с шефа за по-висока заплата. Ще трябва обаче да полагате повече усилия на работното място. Не е желателно да ходите на лекар, защото има риск да ви постави грешна диагноза.

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай