Хороскоп: Скорпионът привлича внимание, везните получават оферти

Днес преследваме материални цели, но ситуацията лесно ще излиза от контрол

Хороскоп: Скорпионът привлича внимание, везните получават оферти | StandartNews.com

В днешния ден целите са материални – благополучие, успех, слава, наслада от живота. Ситуацията лесно ще излиза от контрол. Нещата се намират във властта на порока и това може да причини неприятности. Дяволът в нас ще ни кара да се държим по начин, който е точно противоположен на това, което ни носи добро. Много от нас няма да знаят как да избегнат изкушенията и ще са склонни към насилие – физическо, емоционално или сексуално – за да постигнат своето.

ОВЕН

Днес трудно можете да отделите на любимите си хора толкова внимание, колкото бихте искали. Възможно е поради неочаквани събития да се наложи да бъдат нарушени някои споразумения. Важно е навреме да обсъдите текущата ситуация, за да избегнете претенции и взаимно недоволство.

ТЕЛЕЦ

Работата ви днес ще бъде повече от обикновено, затова не губете време и действайте. Ако поемате разумен риск ще успеете да свършите много от задачите си. Денят е подходящ за общуване с хора, на които бихте искали да направите добро впечатление. Вероятно началото на приятелство или романтична връзка.

БЛИЗНАЦИ

Ще имате страхотни идеи, които ще бъдат подкрепени от мнозина. Ако предложите нещо необичайно на приятели или роднини, те със сигурност ще се съгласят. Може да планирате съвместна почивка, някакво пътуване или необичайно забавление. Среща ще направи вечерта ви много приятна.

РАК

Не бързайте с решенията. Сутринта може да изглежда, че знаете отговорите на всички важни въпроси, но това не е така. Дайте си малко време, трябва да се успокоите, да съберете мислите си и да помислите внимателно. Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси.

ЛЪВ

Днес трябва да се опитате се да обсъждате важните въпроси във възможно най-спокойната атмосфера. Само така ще бъде по-лесно да прокарате идеите си и да убедите всички, в правотата си. Не всички казуси могат да бъдат решени бързо. Новина ще обърка плановете ви за вечерта.

ДЕВА

Днес подкрепата и разбирането от страна на близките ви ще бъдат особено важна за вас. Споделянето на тревогите и съмненията с някого ще ви освободи психически. Обърнете се към тези, които ви познават добре и няма да ви съдят. Бизнес преговорите ще вървят добре.

ВЕЗНИ

Днес повечето неща няма да вървят по план. Ще се налага често да сменяте намеренията си. Важно е да запазите спокойствие, да не се поддавате на провокации и да не се отказвате от идеите си. Ако упорствате, със сигурност ще постигнете целите си. Възможно е да получите интересни оферти.

СКОРПИОН

Със сигурност днес имате нужда от способността си да импровизирате, да вземате решения в движение и да действате независимо, без да очаквате помощ. Опитът, натрупан преди време ще ви помогне да избегнете сериозни грешки. Вашите действия днес ще привлекат внимание.

СТРЕЛЕЦ

Ще можете да срещнете много необичайни хора и бързо да се сприятелите с тях. Възможно е началото на връзка, която ще ви помогне да погледнете с нов поглед върху много от събитията и по-късно да играе важна роля в живота ви. Възможна е и любов от пръв поглед.

КОЗИРОГ

Опитайте се да поемате инициатива по-често. Днес това ще бъде важно както в бизнес сферата, така и в личните ви отношения. Мнозина ще харесат вашите идеи, а ще има и такива, които ще ви предложат помощ за изпълнението им. Необичайни оферти ще ви заинтригуват.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще бъде благоприятен от професионална гледна точка. Дори със сложни задачи ще се справите бързо, а решенията, които вземете в движение, ще се окажат правилни. Ще се насладите на среща с приятели, а освен това неочаквано ще получите подкрепа по някакъв важен въпрос. 

РИБИ

Чувствайте се свободни да говорите за вашите успехи. Днес мнозина ще се интересуват какво постигнали и как сте го направили. Фалшивата скромност е безполезна, но саморекламата ще се окаже полезна. Денят е подходящ за сключване на сделки. Възможно е скоро да получите интересни оферти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай