Хороскоп: Рибите намират каквото търсят, ракът си спомня миналото

Денят е натоварен както с положителна, така и с отрицателна енергия

Хороскоп: Рибите намират каквото търсят, ракът си спомня миналото | StandartNews.com

Денят е натоварен както с положителна, така и с отрицателна енергия. От вас зависи да уловите едната или другата. Не се отпускайте днес, търсете начин хем да се справите с работата, хем да отделите внимание на близките и любимите хора.

Овен

Да говориш без да мислиш, е все едно да стреляш без да се целиш. Това го е казал Мигел де Сервантес, но в този ден думите са като куршуми и ако не ги подбирате правилно, рискувате да се изложите. Не е препоръчително да сте в шумна компания. Не злоупотребявайте с алкохола!

Телец

Изпитвате страстно желание да промените хората, които обичате, а това може да породи сериозни разправии. Не си и помисляйте да им налагате ограничения или да искате нещо, което те не могат да ви дадат! Носете тоалети в тъмносиньо! Това спомага за ясна интуиция и ум.

Близнаци

Нуждаете се от позитивна среда и хора, които споделят потребностите ви. Добре ще ви се отрази разходка сред природата в приятната компания на любимия. За самотните дами сега не се препоръчителни запознанствата, защото са склонни да идеализират и може да се разочароват. 

Рак

Полезно е да си спомните за миналото. Някои от представителите на този знак обаче дори ще бъдат изправени пред дилемата дали да дадат втори шанс на бившата си половинка или да продължат да се правят на сърдити. Дори да са ви наранили, желателно е да простите.

Лъв

За да получите това, което искате, трябва да положите усилия в комуникацията. Сигналите, които получавате при общуването с представители на противоположния пол, обаче може доста да ви объркат. Не търсете логика! Оставете се на интуицията да ви води и се забавлявайте!

Дева

Може съвсем неочаквано нежните създания, родени под този знак, да получат букет цветя или предложение за среща от нов ухажор. Звездите обаче ви предупреждават, че тези романтични преживявания няма да доведат до сериозна връзка. Мъжете пък да внимават с ревността!

Везни

Повишените ви емоции могат да породят напрежение в отношенията ви с околните. Внимавайте да не засегнете тези, които обичате, с необмислени изказвания! Страстта ви изгаря. Ласките ще помогнат да разтопите ледовете между вас. Възможни са контузии.

Скорпион

Предоставят ви се чудесни условия и може да разгърнете своя творчески потенциал, да очаровате някого, да намерите приятели или партньори. Възможни са обаче и тревоги или напрежение с близки хора. Пийте повече вода и хапвайте храни, богати на антиоксиданти!

Стрелец

Склонни сте да вземате прибързани решения, но трябва да обмислите всяка своя стъпка, за да не се изложите. Добре е да се погрижите за здравословното си състояние, защото болестите на този ден са много опасни, ако не им се обърне внимание веднага.

Козирог

Пред вас се откриват добри възможности да осъществите мечтите си, да разширите своя кръгозор като да придобиете нови знания и умения. Обърнете обаче внимание на здравословното си състояние! Най-уязвими сега са сливиците и гласните струни.

Водолей

Бъдете постоянни и неотклонни в целите си! Може да вземете важни решения, но е добре преди това да се посъветвате с близките си. Желателно е да ограничите вредните храни и напитки, които имат негативен ефект върху здравословното ви състояние.

Риби

Повишената чувствителност, интуицията и спомени ще са водеща сила през този ден.  Ще намерите каквото търсите. Можете да се изразите добре и да намерите подкрепа. Склонни сте да си угаждате и преяждате. Има риск от затлъстяване, защото всеки излишен грам ви се лепи. 

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай