Събота,

Хороскоп: Рибите дават и получават любов, ракът проявява мъдрост

От: Рачо Рачев -
6164
Хороскоп: Рибите дават и получават любов, ракът проявява мъдрост
A
A
A

Слънцето е в Близнаци, а Сатурн във Водолей, и това работи благоприятно и в полза за въздушните знаци - Близнаци, Везни и Водолей, и огнените - Овен, Лъв и Стрелец. Важно е да се възползвате от тази ситуация, за да продължите напред по отношение на търговските споразумения и сделки, като внимавате за евентуални грешки.

Илюзиите обаче могат да ви доведат до грешни избори, тъй като в същото време се образува квадратурата на Слънцето с Нептун в Риби. Ето защо е необходимо да се обърне специално внимание на логиката и обоснованите предложения. Трябва да се избягват големи думи и обещания, които няма да се изпълнят.

Що се отнася до близките взаимоотношения, може да има разочарование от хора, които са играли водеща роля в живота ви. Възможни предателства, измяна, лъжи, фалшиви думи.

Овен

Ако трябва да държите речи, да провеждате разговори или преговори, днес ще бъдете много практични, дипломатични в изказа си и много отговорни за това, което казвате или обещавате. Звездите също ще ви подкрепят.

Телец

Това е време, когато можете да извлечете ползите от направените инвестиции. Възможно е да настъпят промени в отношенията ви с вашия партньор в живота или да обсъдите състоянието на връзката си.

Близнаци

Вие сте внимателни в разговорите, които водите и не давате обещания, освен ако не сте сигурни, че можете да се придържате към тях. Прегледайте отново някои от вашите стремежи и планове и ще видите, че умът ви започва да се успокоява.

Рак

Възможно е да изскочи нещо от миналото ви, но вие ще проявите много мъдрост. Общото ви състояние е по-добро и дори да имате определени мисли и страхове, ще се борите да ги премахнете и да се откъснете от тях.

Лъв

Важно е да правите това, което обичате, да работите усилено и да видите дали работата ви носи възможности за растеж. Тези, които са родители, трябва да обърнат повече внимание на общуването с децата си и да се опитат да се доближат до тях и да ги разберат.

Дева

Имате добри, практични финансови идеи и носите своята отговорност за разходите. Можете да получите спонсорство за проект или някой да инвестира във вашите идеи. В същото време можете да получите възнаграждение от работата си или да инвестирате малко пари в личен проект.

Везни

От професионална гледна точка, вие успявате да постигнете малък напредък в работата и да изпълнявате задачите си без много стрес. Страхотен ден да излезете с приятели, да планирате пътуване и да правите планове за бъдещето с любимите си хора.

Скорпион

Днес можете да разрешите финансова ситуация по-лесно благодарение на тригона между Слънцето и Сатурн. Може би имате практически идеи как и какво да направите със заем, някои документи за подаване за дялове, наследство.

Стрелец

Денят е благоприятен за помирение, ако сте били скарани с някой в семейството и с партньора си в живота. Можете да измислите добри, практични варианти за разрешаване на последните недоразумения.

Козирог

Проявявате голяма отговорност в работата. Намирате практични решения, конструктивни идеи и можете да разрешите много проблеми и недоразумения. Добър ден за преговори, изпити, срещи и интервюта.

Водолей

Добър момент да се отървете от старомодните предразсъдъци и вярвания и да промените някои от житейските си принципи. Правете нещата правилно и морално. В същото време можете да решавате бюрократични ситуации.

Риби

Днес се радвате на подкрепата на семейството си във всички решения, които взимате и изяснявате стари недоразумения. Интересувате се от духовни практики и лечение на емоции от миналото. Важно е да видите какво ви прави щастливи, колко любов давате и колко любов получавате.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com