Хороскоп: Ракът прави генерални реформи, девите с пари и предимства

Денят е благоприятен за нови договори, които ще осигурят нова позиция на работното място

Хороскоп: Ракът прави генерални реформи, девите с пари и предимства | StandartNews.com

Овен

Ден на крайъгълният камък. Добре е да се започне строителство и ремонт, да се заеме нова база и позиция в бизнеса и да се стартират нови дейности. Затворете производствения си цикъл, постарайте се да бъдете максимално независими лично, емоционално и енергийно. Сега е момента да помислите за оборудването и отоплителната система, за да намалите в бъдеще разходите.

Телец

Ако не започнете с реформите някой друг ще ги започне и с това ще ви направи излишен в дадена ситуация. Получавате лично откровение как е добре да се постъпи. Не чакайте покана и стимул отвън. Следвайте интуицията си и се опитайте да завладеете позицията, която ви привлича и която ще бъде базата ви за развитие и успех в бъдеще. В този ден всеки опитва да си подреди живота.

Близнаци

Ден с огромна преобразуваща и разрушителна сила. Старото си отива, не се опитвайте да го задържите, а активно се включете в промените, които правят близките, приятели и хората, с които е свързан бизнеса ви. Ден на мечката и мечешките услуги. Не си превишавайте правата, но и не допускайте на някой да се разпорежда с живота и ресурсите ви. И сексуалната ви енергия се събужда.

Рак

Днес и утре за вас ще действа пръстът на съдбата. 4 планети ви гледат в опозиция от Козирог, но 3-те планети от Риби ви дават покровителство. Емоциите трудно се овладяват и ще предизвикат генерални промени в отношенията, в начина ви на работа и живот. Една капка може да прелее чашата на неудовлетворението. Ден на генерални реформи, след които нищо няма да бъде същото.

Лъв

Ден на откровение за правилната посока. Направете отдавна планираните промени. Започнете строителни и ремонтни дейности. Имате възможност да заемете престижна позиция и да завладеете нова база, на която в бъдеще ще работите и ще се развивате. Подпишете нов договор, включете резервите на пълна мощност. Не отлагайте лечения, заемете се с болестен проблем.

Дева

Днес в хороскопа ви действат брилянтни аспекти от другите два земни знака. Започвате изкачване по пътя към славата и успеха. Денят е благоприятен за подписване на нови договори, които ще ви осигурят нова позиция на работното място. Получавате откровение за пътя напред и за смисъла на една връзка. Осигурявате си нужната стабилност, пари и предимства. Ден на изцеление.

Везни

Днес и утре Луна, Венера, Марс и Плутон ви гледат в пречупващ аспект от знака на Козирога. Очертават се внезапни промени и проблеми у дома и на работното място. Връзките ви по месторабота ще ви костват много и ще ви изложат на провокации и манипулации. Тайните ви може да излязат на показ или да попаднат в ръцете на някой, който ще ви шантажира. Приключете губещи връзки.

Скорпион

Край с изчакването нещо да се случи и получи без ваше участие. Старото си отива. Денят ще ви донесе лично откровение как да постъпите в една трудна ситуация. След днешния ден много неща в живота ни няма да бъдат същите. Време е да заложите на нещо ново, да стъпите на нова база в делови и личен план. Подпишете нови договори. Приключете губеща дейност и търсете актуалното.

Стрелец

Днес правите крачка към важни промени в работата и в живота. Получавате откровение за правилния избор и задвижвате нещата. В момента е важно на каква позиция ще застанете, на каква база ще стъпите и с кого ще тръгнете заедно напред. Време е да се окопаете на позициите, които ви носят успех и удовлетворение. Може да се намери лек за тежка болест и решение на стар проблем.

Козирог

Денят събужда скрити желания и страсти, активизира сексуалната ви енергия и стимулира желанието за промяна във връзките. Сега е момента да включите в действие скритите резерви, да обновите дома, да си създадете удобно любовно гнездо и уютно работно място. Добре е да започнете ремонти и строителни дейности. Създайте си удобства за един по-добър живот.

Водолей

Ден на революционни промени в начина ни на мислене, работа и живот. Излезте от зациклянето, коригирайте отношенията си с тези, които ви помагат или пречат. Осигурете си нови бази за развитие на бъдеща дейност. Един затваря губещ бизнес, а друг стартира нещо, от което ще печели. Ориентирайте се към ремонти и размествания, които ще улеснят работата и семейния ви живот.

Риби

Ден на реформи и реорганизации както у дома, така и на работното ви място. Луната бърза на среща с Марс, а това е емоционално агресивен аспект, който ще ви накара да изплюете камъчето, да кажете и направите промените, които смятате за нужни и важни. Тенденцията е към преместване. Някой тръгва за чужбина, а друг ще зареже града и ще се върне към корените. Договорите се променят.

Източник: Монитор

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай