Хороскоп: Овните пътуват по сделки, приятна изненада за козирога

Макар и с трудности и усилия, денят е успешен за повечето зодии

Хороскоп: Овните пътуват по сделки, приятна изненада за козирога | StandartNews.com

ОВЕН

Сряда е интересен ден за Овните. При повечето от вас е видимо паричното безпокойство, което днес ще се потвърди със загуба за някои. При други от вас перспективата е благоприятна. Има възможност някои да сключат изгоден договор за работа в чужбина. На други им предстои сключване на брак. За някои се налага пътуване за сделка.

ТЕЛЕЦ

Успешен ден, през който повечето от Телец ще се чувстват в “собствени води”. Можете да се надявате на постижения в бизнеса или в службата. Обикновено става въпрос за парични придобивки. Някои от вас се опитват едновременно да разрешават различни по своето естество проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са изправени пред различни проблемни ситуации, които възникват в сряда. Настроението на повечето от вас е добро, а дневните контакти създават условия за придобивки. Малцина са онези, които допускат грешката да разпиляват вниманието си в много посоки. Ще ви бъде много трудно да завършите сега всичко.

РАК

Делата на Раците ще се развиват ползотворно в сряда. Особено важни са контактите за повечето от вас. Те се характеризират с неочаквани предложения и право на избор. Все пак не е лошо да се вслушвате в съветите на колеги или началници в службата. Възможно е да се сблъскате с трудности. Имате шанс за осъществяване на нов проект.

ЛЪВ

Лъвовете са разделени на две големи групи. Едните ще постигнат успехи в деловия и личния си живот, докато за другите днес са характерни трудностите. Всички от зодията могат да действат по парични въпроси и ще постигнат съответната печалба.

ДЕВА

В сряда делата на Девите ще се развиват благоприятно. Сполучлив е изборът на мнозина да извършат пътуване днес, отнасящо се до търговска или друга делова дейност. Сряда е твърде успешна за провеждане на контакти с влиятелни хора. Спокойно можете да изразите стремежите си и да се надявате на подкрепа. Откажете се от обвързване.

ВЕЗНИ

Добре е да насочите цялото си внимание към делата в бизнеса или професията. Това е единственият начин да разрешите важни парични проблеми. Някои от вас ще се опитат чрез хазарт да постигнат необходимите средства, но за печалби по този начин днес нямате никакъв шанс. Сполучливи са контактите и срещите ви за днес.

СКОРПИОН

Много от Скорпионите ще получат интересни новини, които ще ги предразположат към действеност в работата. Това във всички случаи ще донесе печалби или съответното предимство, към което се стремите. На успехи могат да се надяват бизнесмените при осъществяване на парични сделки. Трудно ще вървят преговорите.

СТРЕЛЕЦ

Много положителна е сряда за Стрелците. Това е един успешен професионален ден за вас, който ще бъде такъв и при бизнесмените. Има една интересна подробност, която касае вашите контакти с влиятелни хора. Намерението ви е да получите тяхната подкрепа. Ще осъществите среща, на която ще изложите искането си и целта си. Отговора за сътрудничество ще получите по-късно.

КОЗИРОГ

Денят е успешен, но ви коства много усилия и нерви. Козирозите по принцип са индивидуалисти и разчитат предимно на собствените си възможности, но днес няма да е лошо да се възползвате от помощта на близки хора или приятели. Сами пак ще се справите, но се налага да преодолеете препятствия. Някои ще бъдат приятно изненадани в службата.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите са доста претоварени със служебни или други делови ангажименти, но този избор е ваш и се налага още днес да се справите с тях. Трудности ще има, но удовлетворението от изпълнението ще бъде огромно. Денят е много активен за хората на бизнеса. Възможността за реализиране на печалби е голяма в сряда. Някои ще получат крупна сума, дадена назаем, но забавена във времето.

РИБИ

Сряда за Рибите е ползотворен ден. Необходимостта от парични средства ще принуди мнозина да действат активно по делата си и това носи успех. Придобивките са възможни и при взаимни действия с колеги по професионална работа. Денят е благотворен за контакти, разчитайте и на чужда помощ за пълна реализация на идеите ви. Възможно е някои да пътуват днес, други ще се зарадват на добри вести или делова покана.

Източник: Struma.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай