Хороскоп: Овенът заразява с оптимизъм, нова възможност иде за стрелеца

Тази сряда е противоречива - независимо дали сте в настроение или не

Хороскоп: Овенът заразява с оптимизъм, нова възможност иде за стрелеца | StandartNews.com

Тази сряда е противоречива - независимо дали сте в настроение или не. Знаете колко лесно и бързо може да си отиде ентусиазмът, затова го пазете. Не се отказвайте от нищо, което сте планирали за деня, защото шансовете за успех са големи. Не прекалявайте с нищо, свързано с тялото и ума!

Овен – Денят е отличен за групови дейности. Вашият оптимизъм е заразителен и действате ободряващо и на тези, с които общувате. На сантиментално ниво нещата вървят доста добре. Мнозина изпитват нужда в този ден да бъдат заобиколени от приятели или семейството.

Телец – Телефонно обаждане може да обърне всичко с главата надолу. Този ден ще имате много добри възможности за професионални срещи. Ще бъде добър ден за нови стъпки. Любовните удоволствия са на дневен ред.

Близнаци – Днес ще бъдете по-рационални, без да се оставяте да бъдете повлияни от фантазиите си...Ще можете да разрешите много проблеми дистанционно (телефон, имейл). Обмислете ситуацията си логично и безпристрастно. Внимавайте с мускулни крампи и по-резките движения.

Рак – Луната ви носи прилив на енергия, добро настроение. Най-добре ще се справите с работата в екип. Във всеки случай ще имате предизвикателства, пред които трябва да се изправите, но нищо не може да ви се опре.

Лъв – Днес Лъвовете ще бъдат отворени за нови сътрудничества. Предстоят им важни срещи, а резултатите ще бъдат съизмерими. Ще намерите начини да спечелите играта, ако приемете основните правила!

Дева – Ще откриете истини от хората около вас, които ще ви е трудно да приемете, но това ще бъде прикрита благословия. Не компрометирайте шансовете си, като насилвате нещата. Вашите стратегически умения ще ви помогнат да получите това, което искате.

Везни – Време е да ускорите проектите си. Вкусът ви към доброто и красивото не е достатъчен, трябва да действате. Отношенията ви с другите ще бъдат приятни, възнаграждаващи и градивни. Вашата деликатност ще ви донесе положителни неща в общуването.

Скорпион – Опитвате се да правите твърде много неща наведнъж, спокойствието е това, от което се нуждаете в този момент. Умеете да се насладите на всеки дар, на всяко удоволствие, което животът ви  предлага.

Стрелец – Идва нова възможност. Отделете време, преди да вземете решение и погледнете внимателно в тази нова посока. Днес сте склонни да се фокусирате твърде много върху любовния си живот! До такава степен, че да го превърнете в център на грижите си.

Козирог – Желанието ви да бъдете независими и да действате както искате ще ви накара да изглеждате пред началството като непокорен човек. Може да има неприятни престрелки дори с най-близките и обичани хора, да не говорим за случайни минувачи, колеги.

Водолей – Вие сте в състояние да постигнете отлични резултати в професионалния си живот, но също и в най-големите си стремежи, докато намирате фини и ефективни нови стратегии. Ще се справите рационално с проблемите си.

Риби – Вашата нарастваща чувствителност има тенденция да ви прави много отбранителни. Чувствате нужда да намалите малко темпото, да послушате най-дълбоките си инстинкти и да си починете, без да се чувствате виновни за това.

Източник: Трибюн.бг

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай