Петък,

Хороскоп: Овенът се занимава с телепатия, стрелецът харчи на поразия

От: Иван Ангелов -
1541
Хороскоп: Овенът се занимава с телепатия, стрелецът харчи на поразия
A
A
A

Събота е почивен ден, но не и за представителите на повечето зодии днес. Ще трябва да се потрудите – дали ще е за работата от която получавате пари или за дома, където получавате любов, няма значение. Звездите са ви отредили изпълнение на задачи. Все пак имате утешението, че с идването на вечерта ще можете да го давате по-лежерно и заслужено да се насладите на доброто настроение на близките.

Овен

Може и да не вярвате в телепатията, но днес ще „улавяте“ чувствата и мислите на околните, без дори да подозирате, че имате такива способности. Всъщност те са заложени във всеки от нас и ако желаете, може да ги развиете. Не претоварвайте сърцето! Може да почувствате и болки в гърба.

Телец

Съветите на опитни колеги и на възрастните хора ще се окажат много полезни за кариерното ви развитие. Сега нищо не може да наруши спокойствието ви. Разчитайте повече на интуицията си! Може да влюбите, но връзката едва ли ще е дългосрочна.

Близнаци

Нямате никакво време за губене. Налага се да вършите няколко неща наведнъж. Тази лудница може да ви изцеди, но в никакъв случай не бива да пренебрегвате тези, които обичате! Дайте им това, което заслужават! Хармонизирайки връзката си, миговете ще станат вълшебни.

Рак

Умението бързо да се ориентирате в ситуацията днес ще ви е от полза. Ще се появи важна информация, на която трябва да обърнете повече внимание. Покажете на любимия човек, че му имате доверие! Самотните имат шанс да срещнат сродна душа.

Лъв

Сега е моментът да се докажете като добър професионалист. Съдбата ви дава възможности, които не трябва да се пропускат. Може да използвате времето и за разрешаване на спорни въпроси със свои роднини. Не пропускайте да зарадвате любимата и майка си с цвете!

Дева

Не давайте пари назаем и не сключвайте имотни сделки! Периодът не е добър за бизнес. Внимавайте, защото може да станете жертва на измамници! Пестете физическите си сили. Не посещавате многолюдни места! Желателно е да си останете у дома.

Везни

Имате хубава идея, но реализацията й може да почака. Сега обаче може да се заемете с разработването на бизнес план. Планирайте внимателно средствата, които трябва да се вложат за начинанието! Не пренебрегвайте съветите и напътствията на по-опитни хора!

Скорпион

Ставате по-емоционални, но се налага да сте внимателни и тактични в отношенията си с вашите колеги и близки. Не търсете вината в другите за това, което ви се случва! Уязвим е и дванайсетопръстникът.  Добре е да се подложите на диета, като избягвате месото.

Стрелец

Изпълнени сте със сили, но портфейлът ви е на път да се изпразни. Опитайте се да си изпълните важните ангажименти преди обяд! Внимавайте с разходите! Не купувайте компютри или мобилни апарати, защото вероятно ще се окаже, че са дефектни!

Козирог

Мнозина от вас ще почувстват, че силите им са на изчерпване. Заемете се с изпълнението на задачите, които изискват по-малко усилия! Избягвайте физическите натоварвания, а така също и досадниците! Бъдете внимателни при работа с електрически уреди!  

Водолей

Този ден сякаш е подвластен на законите на Мърфи. Ако нещо ще се обърка, то непременно се обърква. Опитайте се да намерите общ език с колегите! Сега не е моментът да сключвате споразумения или да водите преговори. Не подписвайте документи. Не давайте пари!

Риби

Периодът е подходящ за обсъждане на делови въпроси. Не е желателно да ходите на лекар, защото има риск да ви постави грешна диагноза. За предпочитане е да не сядате зад волана днес, а обвързаните да не флиртуват!

Източник: Флагман


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com