Хороскоп: Овенът привлича парите, лъвът получава подаръци

Денят е подходящ да опитате нещо ново, дори необичайно

Хороскоп: Овенът привлича парите, лъвът получава подаръци | StandartNews.com

ОВЕН

Време е да се заемете с важен и сериозен бизнес. Бързо ще постигнете първите успехи и ще се ориентирате как да продължите. Страхотни съвети ще ви дадат хора, чийто опит ви е бил вече полезен. Денят ще бъде благоприятен за общуване. Възможни са и предложения за сътрудничество, обещаващи бърза печалба. 

ТЕЛЕЦ

Ще имате страхотни идеи днес. Възможността за тяхното изпълнение ще се появи в близко бъдеще, а засега можете да се съсредоточите върху намирането на съюзници. В близост ще има хора, чиято помощ ще ви бъде полезна и ще ви бъде лесно да се договорите с тях за съвместни действия. Денят е подходящ за пазаруване.

БЛИЗНАЦИ

Страхотен ден за бизнес срещи и обсъждане на въпроси, свързани с работата. Днес дори хора, които обикновено се интересуват само от собственото си мнение, ще ви изслушат. Ще има шанс да намерите влиятелни съюзници. Благодарение на тяхната подкрепа, бързо ще постигнете целите си.

РАК

Не бързайте с новите неща. Първата половина на деня е много по-подходяща за решаване на познати проблеми. Тук няма да ви трябват много усилия. Дори скромните успехи ще ви зарадват и значително ще подобрят настроението ви. Следобед ще разберете, че сте готови да преминете към нещо по-трудно.

ЛЪВ

Струва си да се разбързате днес. Началото на деня ще бъде благоприятно, подходящо както за важни въпроси, така и за отговорни срещи. В същото време ще бъде възможно да се върнете към някои стари идеи и да ги осъществите. Не са изключени и успешни покупки, както и подаръци.

ДЕВА

Благоприятен ден, идеален за поемане на инициатива в бизнеса. Ще имате възможност да привлечете вниманието на хора, от които зависи много. Възможно е съперници да предложат подкрепа, осъзнавайки, че си струва да си сътрудничите, а не да се борите. Добри съвпадения ще предизвикат приятни изненади. 

ВЕЗНИ

Не бързайте. Този ден може да не е най-лекият и приятен ден от седмицата, но ще се окаже много добър, ако използвате здравия разум, действате предвидливо и не поемате повече рискове, отколкото е необходимо. Лесно ще се разбирате с различни хора и е възможно да намерите нови съюзници.

СКОРПИОН

Добър ден за важни неща. Може да са трудни, но все пак ще се справите добре. Постоянството ще ви помогне да успеете там, където другите са се провалили и са били принудени да се оттеглят. Много Скорпиони днес ще се възползват от опита, натрупан по-рано. Ще бъде лесно да научите нещо ново.

СТРЕЛЕЦ

Благоприятен ден за нови и необичайни неща. Всяка дейност, която изисква изобретателност и въображение ще ви носи удовлетворение. Най-вероятно няма да можете да действате с доказани методи и ще трябва да импровизирате. Вашият нетривиален подход ще впечатли мнозина.

КОЗИРОГ

Ще се справите перфектно със сложни случаи и ще решите бързо проблеми, които са озадачили мнозина. Интуицията ще ви помогне. Благодарение на нея, бързо ще се ориентирате в двусмислена ситуация и ще разберете как е най-добре да действате. Внимавайте с парите.

ВОДОЛЕЙ

Денят е идеален за всяка среща. Бързо ще намерите правилния тон и ще подберете правилните думи. Просто бъдете себе си и дори тези, които обикновено са много взискателни към другите, ще ви харесат. Мнозина ще се вслушат във вашето мнение. Обичайната работа ще върви лесно.

РИБИ

Първата половина на деня ще премине тихо. Малко вероятно е, това време да е подходящо за решаване на важни въпроси. Но ако се съсредоточите върху някои малки задачи, бързо ще се справите с тях. Втората половина на деня ще бъде ползотворна и наситена със събития.

Източник: Марица

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай