Хороскоп: Овенът преодолява трудности, стрелецът с финансови облаги

Препоръчително е в този ден да се връщат дълговет

Хороскоп: Овенът преодолява трудности, стрелецът с финансови облаги | StandartNews.com

Днес е добре още от сутринта да се защитите с молитва, за да не ви заплашва нищо. Сега хората са много податливи и възприемчиви на всякакви чужди внушения. Бъдете внимателни, за да не изпаднете под чуждо влияние. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Подходящо време само за рутинна работа. Денят може да се окаже ден на заблудите и грешките. Препоръчително е в този ден да се връщат дълговете, да се прощава на тези, с които сте сърдити.

Овен

Интензивността на вашата работа, може да ви накара да бъдете по-организирани. Можете да провеждате важни срещи и да обменяте идеи по имейл. Вие сте под влияние на енергиите, чрез които можете да преодолеете всякакви трудности.

Телец

Днес може да искате да отделите време да си починете и да се насладите на живота в приятна среда. Ще бъде добре да си вземете кратка ваканция през уикенда. Пригответе се да се забавлявате добре с любимите си хора.

Близнаци

Може да искате да прекарате днешния ден в уединение, като останете насаме със себе си, да се обърнете към анализиране на идеите си. В част от времето си можете да прекарате приятни часове с членове на семейството.

Рак

Може да се почувствате уморени от суматохата на ежедневието и да се почувствате песимистично поради интензивността на емоциите си. Трябва да се отървете от ефектите на тези чувства, не трябва да увеличавате напрежението.

Лъв

Ще се посветите днес на задачите, които са предизвикателство за вас. Можете да вземете решения за промени и ремонти в къщата. Внимавайте да не създавате ненужно напрежение, като повдигате проблеми от миналото.

Дева

Трябва да поддържате морала си висок и да се оставите да вървите с потока на деня. Днес ще намерите емоционална сигурност в близкото си обкръжение, ще посетите близки и ще се отпуснете в топла и приятелска среда.

Везни

От начина ви на действие зависи как ще се развият нещата. Добре е да имате търпение и да не говорите прекалено много – така ще бъде много по-лесно да се избегнат излишните спорове. Сега можете да вземате решаващи и важни решения. 

Скорпион

Трябва да обърнете внимание на отношенията си в социалната среда, може да бъдете емоционално наранени. Не отдавайте голямо значение на сънища и  предчувствия. Доверявайте се само на това, което лично виждате и чувате.

Стрелец

Скрити проблеми от миналото може внезапно да се появят и да ви разстроят. Не си поставяйте твърде високи очаквания, за да избегнете разочарования. Изненадващо развитие може да излезе на преден план във финансово отношение. 

Козирог

Днес сте склонни да възприемате житейските обстоятелства по-позитивно. В каквото и  положението да изпаднете, ще съумеете да извлечете полза от това. Луната ще способства за хармонизиране на партньорските ви отношения.

Водолей

Ще бъде добре за вас да стоите далеч от рисковани начинания в парично изражение. Тъй като ви е трудно да балансирате отношенията си с началниците или колегите си, е вероятно да ескалират нещата, което може да доведе до спорове. 

Риби

Невинаги можете да получите това, което искате, но всяка ситуация има потенциално полезно значение, ако се настроите правилно. Нуждаете се от нечия подкрепа и малко морално насърчение.

Автор: Ивелина Пенчева, tribune.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай