Хороскоп: Овенът прави полезни покупки, девите получават помощ

Раздайте ненужните си неща на нуждаещите се, без да съжалявате за тях

Хороскоп: Овенът прави полезни покупки, девите получават помощ | StandartNews.com

В четвъртък бъдете внимателни за полученото в този ден, дори когато ви се струва, че няма да ви е полезно - не само материално, но и духовно. Раздайте ненужните си неща на нуждаещите се. Не трябва да има съжаление за онова, което давате. Усещанията на тялото в този ден са като тест, който ни показва кое е полезно и кое е вредно за нас. Ако си представите хора или храна и ви се повдигне, значи са вредни за вас и трябва да ги избягвате.

ОВЕН

Подходящ ден за реализация на стари проекти. Днес много хора ще имат желание да ви помагат. Общата работа ще помогне да забравите за разногласията и споровете. Все пак преценете, доколко може да им се доверявате. Не отлагайте домашните дела. Времето е подходящо за полезни покупки.

ТЕЛЕЦ

Вероятни са неочаквани събития и приятни изненади. Едва ли ще може да се придържате към начертаните планове. Ще трябва да импровизирате и в движение да взимате решения. Грижите днес ще са много. По-скоро ще са свързани с някакви домашни събития и ще трябва да решите възникнали битови проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Днес е време за творчество и търсене на отговор на различни въпроси. Често ще ви се отдава да вникнете в същността на проблемите и да разберете неща, непонятни за другите. Околните не винаги ще са съгласни с вас, но все пак ще ви подкрепят. Вечерта релаксирайте в компанията на любимите си хора.

РАК

Сутринта ще е успешна и интересна. Няма за какво да се тревожите и всичко ще ви се получава както трябва. Хората около вас ще ви помагат, без да ги молите. Малки парични приходи, ще се окажат много навременни. Ще имате възможност да зарадвате близките си, но не прекалявайте с харченето.

ЛЪВ

Началото на деня е успешно. Ще имате много идеи, като някои от тях ще може да реализирате веднага, а други ще трябва да отложите. Ще намерите надеждни съюзници и помощници, но разчитайте предимно на собствените си сили. Намерете време за повече почивка. Отложете всичко, което не е спешно.

ДЕВА

Малка пауза в работата няма да ви попречи. До вас ще има хора, готови да ви помогнат. Не отказвайте подкрепата им. Не приемайте върху себе си излишно голяма отговорност, особено ако става въпрос за съвместни проекти. Парични постъпления и шанс за изгодни сделки ще ви зарадват.

ВЕЗНИ

Успешно ще завършите проекти, за които сте положили много усилия. Но трябва да сте търпеливи. Не бързайте с взимането на важни решения, които могат да касаят вас или вашите близки. Денят не е подходящ за финансови операции. Новина ще промени плановете ви за вечерта.

СКОРПИОН

Началото на деня ще е успешно. Много от нещата ще ви се получават добре. Може да подхванете сложни дела, като не се съмнявате в успеха си. Следобед ще бъде доста по-сложно и уморително. Ще се появят нови задачи, изискващи бързи решения. Ще се зарадвате на срещи с познати.

СТРЕЛЕЦ

Трудно ще контактувате с околните. Не винаги ще ви е ясно, какво искат другите и неправилно ще оценявате чуждите думи и постъпки. По-късно всичко ще се проясни, а чувството ви за хумор ще ви помогне. Ще дойде време за полезна работа, изискваща съсредоточеност и внимание към малките детайли.

КОЗИРОГ

Не всичко ще върви по план, но не се тревожете. Вашите идеи са добри, начинанията ви са успешни, а съюзниците – надеждни. Бързо ще постигате целите си. Ще имате възможност да се помирите с човек, с когото отдавна сте били в раздор и ще възстановите някои стари връзки.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще е добър, ако сте внимателни към околните. Постарайте се да слушате мненията на хора, които имат по-голям опит от вас и приемайте добрите съвети или разумната критика. Очаквайте добри новини. Ще се наложи заради тях да промените плановете за уикенда.

РИБИ

Сутринта няма да имате поводи за тревоги. Способни сте да приключите с много от поставените задачи. Учите се в движение и бързо запомняте всичко, което може да е полезно. Възможни са разногласия и спорове – дръжте се коректно и дружелюбно, за да избегнете неприятни моменти.

Източник: Марица

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай