Хороскоп: Овенът прави подаръци, девите коригират грешки

Макар и дъждовен и по-студен днешният ден ще ви се стори слънчев

Хороскоп: Овенът прави подаръци, девите коригират грешки | StandartNews.com

Макар и дъждовен и по-студен днешният ден ще ви се стори слънчев. Така е, защото ще свети слънцето в душата ви. Възползвайте се от хубавите емоции, доставете си радост, каквато рядко се случва. Обърнете внимание и на близки и приятели, защото напоследък им липсвате. Тези, които обичат хазарта, днес да внимават. Печалбата ще бяга.

Овен

Звездите ви препоръчват днес да правите подаръци на близки и приятели. Дори сувенир, купен за стотинки, но избран с любов и познаване на страстите на човека, ще му достави голямо удоволствие.

Телец

Не оставайте целия ден в офиса! Опитайте се да излезете навън на обяд или вечеря, за да се разходите и да дишате чист въздух!

Близнаци

Днес звездите ви препоръчват да снижите оборотите и да не поемате нови ангажименти. Необходимо е да анализирате ситуацията и да коригирате стратегията за постигане на целта си.

Рак

Лошото настроение, което може да ви причини психически дискомфорт, се лекува добре с енергични действия. Тези, които работят у дома, могат да се заемат с почистване.

Лъв

Ако решите да се занимавате със спорт, избягвайте сериозни физически натоварвания. Тялото ви не е готово да постави световни рекорди, така че вместо очакваните ползи, стресът ще ви навреди.

Дева

Чудесно време за коригиране на минали грешки, особено ако се отнасят до взаимоотношенията с хората: препоръчително е да се извините на тези, които сте - случайно или нарочно - обидили.

Везни

Това е ден, в който трябва да избягвате близкия контакт с близките си, защото тяхната раздразнителност може да предизвика кавга. Въпреки че ще възникне от нулата, ще бъде трудно да се разреши.

Скорпион

Събитията от този ден до голяма степен ще променят отношението ви към човек, който досега ви е бил изключително неприятен. Може да се окаже, че сте грешили в оценката на неговите достойнства и недостатъци.

Стрелец

Използвайте парите, с които разполагате, разумно и практично! Може да похарчите всичко, а спестяванията са нужни.

Козирог

Можете да започнете работа по нови проекти, ако старите са завършени. В противен случай ще ви дърпат назад и няма да получите желания резултат.

Водолей

Спомените от миналото, дори и да са много приятни, не трябва да заместват днешните събития. Не се фокусирайте върху това, което отдавна е отминало. То не може да има власт над вас. 

Риби

Препоръчително е да не общувате с роднини и приятели в този ден, тъй като рискът от сериозен конфликт е твърде голям. Изходът от него няма да е толкова прост, колкото изглежда на пръв поглед.

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай