Хороскоп: Овенът изпитва несигурност, стрелецът с делови успехи

Добре е да прекарате известно време в малка компания, в разговори, слушане на музика

Хороскоп: Овенът изпитва несигурност, стрелецът с делови успехи | StandartNews.com

Четвъртък, 23 юни, е ден за творчески и нестандартни решения, ден пълен с радост и движение. Добре е да прекарате известно време в малка компания, в разговори, слушане на музика и гледане на филм. Обърнете повече внимание на любовта. Ако искате приятно общуване, бъдете мили и усмихнати. Направете романтична вечеря, експериментирайте в леглото, но не злоупотребявайте със сексуалните практики.

Овен

Ще изпитате несигурност за нещо, в което сте били абсолютно сигурни. А причината за несигурността е, че някой от вашето обкръжение иска на всяка цена да разклати доверието ви. Днес може да бъдете сприхави и склонни да прекалявате според хороскопа ви. 

Телец

Вие искате да намерите отговор на вашите въпроси на всяка цена. Но преди да накарате другите да спорят с вас, помислете дали си струва да се забърквате в конфликтни ситуации, само за да разберете нещо. От вас зависи да вземете правилното решение! 

Близнаци

Възползвайте се от възможностите, които идват към вас и се стремете да постигнете личен баланс. Понякога сте склонни да преувеличавате и това може да ви създаде проблеми във взаимоотношенията.

Рак

Днес може да е великолепен ден: проявете своето лидерство, но действайте с такт и дипломация. Освен това вашият оптимизъм и радостно настроение ще се прехвърлят и върху другите. Добър момент за някои конкретни ходове. 

Лъв

Днес ще бъде ден, в който трябва да се впрегне вашият лидерски дух. Когато мислите, че нещата не могат да се променят и че ситуацията, в която се намирате, ще остане такава, ще получите помощ, която не сте очаквали. 

Дева

Намеренията ви бяха добри, но това, което искате да направите, няма да ви е от полза в дългосрочен план. Вие избирате пътя, по който искате да поемете, така че спрете да търсите отговори наляво и надясно, защото всеки вижда живота според собствените си очаквания.

Везни

Опитайте се да не разпилявате енергията си, като искате да правите твърде много неща наведнъж. Организирайте идеите си и решавайте една по една задачите. Вие сте единственият човек, който знае кое е най-доброто за вас, така че не позволявайте на другите да диктуват бъдещите ви стъпки.

Скорпион

Дори и никога да не сте мислили, че нещата ще свършат така, Вселената ви предлага нови уроци, които да научите и да ви накара да се развивате в посока, която не сте очаквали. Проявете по-голяма адаптивност, когато става въпрос за ситуации, които внезапно се изправят пред вас.

Стрелец

Вие сте доста спокойни и съсредоточени, така че всичко в деловата сфера ще работи по-лесно. С някои ангажименти ще приключите по-бързо и по-лесно, отколкото сте планирали. Време е да се отпуснете и да допринесете за по-добри отношения с любимия човек.

Козирог

Опитвате се да намерите начин да разрешите една ситуация. Бавно излизате от някои напрегнати моменти. Въпреки че сте мислили, че няма да успеете да свършите една работа, виждате, че бавно започват да се нареждат нещата.

Водолей

Някои части на пъзела започват вече да си идват на мястото и да се подреждат, а вие усещате, че се отпускате и че нервността ви бавно изчезва. Успявате да решите някои проблеми и вече може наистина да се отпуснете.

Риби

Доброто винаги ще надделява, така че не трупайте негативни емоции в душата си. Това е просто етап, през който трябва да преминете, а не доживотна присъда. Приемете всичко, което ви идва и се доверете на законите на Вселената!

Автор: Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай