Хороскоп: Овенът има проблеми в работата, ракът е в депресия

Този четвъртък трябва да е посветен на мисловната дейност

Хороскоп: Овенът има проблеми в работата, ракът е в депресия | StandartNews.com

Този четвъртък трябва да е посветен на мисловната дейност. Но не по работа, а мисли за личния живот, за приятелите за любимите хора. За тях трябва да се погрижите и да ги накарате да знаят, че ви пука. В работата нещата много не вървят, но не се отчайвайте, винаги има утре…

Овен 

Дори да има проблеми в професионалната ви дейност, днес не е най-доброто време да мислите за това, а утре ще намерите решението лесно - сякаш от само себе си. 

Телец

Предстои ви разговор с колегите. Желателно е да го проведете в неформална обстановка - например в близкото кафене на чаша чай: така по-бързо ще се споразумеете. 

Близнаци

Изготвянето на работен план за близко бъдеще е не само възможно, но и необходимо. Днес ще ви хрумнат гениални идеи. Трябва да помислите как да ги приложите на практика. 

Рак

Може да запазите мира и хармонията в душата си само като се освободите от емоциите си. Задържайки негативните, ще си съсипете здравето. Резултатът ще бъде лошо настроение и дори е възможна депресия. 

Лъв

Опитайте се да се освободите от мислите за проблеми поне за един ден, а този не е подходящ за трудови подвизи! Мислете за приятни неща - например за отношенията с любимия човек. 

Дева 

Не трябва да се ядосвате за грешките, които сте направили! Така или иначе не можете да върнете времето назад, а от угризенията нямат смисъл. Самочувствието може да бъде сериозно засегнато и това не трябва да се допуска. 

Везни

Инатът ви днес не само няма да ви доближи нито сантиметър до целта, а напротив, ще ви отдалечи от нея. Затова не бива да настоявате на всяка цена да стане това, за което се инатите. 

Скорпион

Днес не трябва да общувате с началниците си дори по телефона и още повече е нежелателно да сте пред очите им. Ако имате такава възможност, вземете си почивен ден и отидете сред природата. 

Стрелец

Денят е благоприятен за почивка. Защо не си легнете например с книга на дивана - толкова рядко си позволявате това. 

Козирог 

Когато правите планове за бъдещето, не бъдете скромни! Колкото повече поискате от съдбата, толкова повече ще получите. В никакъв случай не си губете време за дреболии. 

Водолей

Натиснете спирачката - буквално и преносно - и разберете какво искате да постигнете! Може би някои цели, които отнемат енергия и време, могат да бъдат изоставени. 

Риби 

Когато разрешавате важни житейски и професионални въпроси, послушайте интуицията си! Тя никога не ви е подвеждала и днес няма. Предлага ви единственото правилно решение на проблема. 

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай