Хороскоп: Овенът дава положителна енергия, раците да не рискуват

Останете спокойни и се отнасяйте с разумна доза ирония към събитията от деня

Хороскоп: Овенът дава положителна енергия, раците да не рискуват | StandartNews.com

Не бива да се претоварвате физически, психически, емоционално в този ден. Бъдете готови за неочакваното, защото плановете ви могат да бъдат нарушени. Може да се случат непредвидени събития  и затова е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Останете спокойни и се отнасяйте с разумна доза ирония към събитията.

Овен

Не само, че имате възможност днес лесно да свършите както с редовни, така и с някои неизпълнени задължения, но и настроението ви е страхотно и разпространявате положителна атмосфера около себе си.

Телец

Опитайте се да запазите очакванията си ниски днес. Денят ви призовава да обърнете внимание на най-важните и сериозни неща в живота си и да не губите енергията си другаде. Не си губете времето с хора, които искат само да ви навредят.

Близнаци

Няколко изтощителни дни са оставили своя отпечатък върху вас и сега би било най-добре да се оттеглите и да си починете. Два пъти измерете, веднъж отрежете - и това ще се окаже най-добрият съвет за вас.

Рак

В този ден трябва да разчитате само на собствените си сили. Въпреки всичко можете да постигнете това, което искате и да преодолеете препятствията с помощта на постоянство. Инициативата и рискът днес няма да бъдат оправдани.

Лъв

Днес трябва да се организирате по-добре. Планирайте деня си, така че да можете да отметнете всичко от списъка си по подреден и методичен начин. Това ще позволи на нещата да си дойдат на мястото и ще ви бъде от полза.

Дева

В началото на деня може да изпитате малко затруднение, но вашата решителност и практичност ще ви помогнат да преодолявате препятствията и да решавате проблеми. Не трябва да поемате всичко на плещите си, заобиколени сте от хора, които са готови да помогнат.

Везни

Днес ще ви е трудно. Не трябва да очаквате бързи промени и резултати, а това състояние на нещата може да предизвика пристъпи на раздразнение. Хората, на които бихте могли да разчитате за помощ, няма да оправдаят очакванията.

Скорпион

Днешните събития могат да ви изненадат със скорост и интензивност. Ще останете повече от доволни, въпреки бързото темпо на събитията. Някой ще ви покаже, че се интересува от вас. Бъдете умни по отношение на финансовите въпроси.

Стрелец

Ще се чувствате по-добре в компания, така че избягвайте да сте сами. Подхранвайте отношенията с хората. В любовната сфера ще търсите по-интимна атмосфера. Не насилвайте нещата, за да избегнете недоразумения.

Козирог

Ще има шанс да завършите работата, в която сте вложили много усилия. Късметът е на страната на тези, които използват креативен подход и не се страхуват да опитат нестандартни решения. Не бива да очаквате бързи резултати, но не се плашете от трудностите.

Водолей

Енергията на този ден е твърде статична за вас, така че няма да се чувствате много стимулирани и готови за някои големи действия. По финансови въпроси е по-добре да се въздържате от поемане на рискове. Не давайте и не вземайте назаем.

Риби

Трябва да бъдете максимално внимателни. Допуснатите грешки могат да се превърнат в големи проблеми. Не бързайте и не се суетете, за да не загубите от поглед нещо важно. За помощ трябва да се обърнете към доверени приятели, в противен случай рискувате да станете жертва на интриги.

Източник: Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай