Хороскоп: Нещо хубаво очаква девите, козирогът импровизира

Всичко, което постигате днес ще идва след повече усилия, но ще идва!

Хороскоп: Нещо хубаво очаква девите, козирогът импровизира | StandartNews.com

Денят е труден, но не и неуспешен. Всичко, което постигате ще идва след повече усилия, но ще идва! Не забравяйте да уредите проблеми с близките и приятелите. Проблеми, чието разрешаване сте отлагали от известно време. Мислете за любов!

Овен

В този ден е добре да сте по-мълчаливи. Енергията на думите е като бумеранг. Затова както казва Помпоний: „Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш!“ Трябва да се освободите от негативното. Трябва да галите слуха на любимия човек с комплименти!

Телец

Избягвайте случайните контакти и изненади! Гледайте на всичко, което се случва днес, като на знак от съдбата или указание за нещо, което трябва да направите! Вслушвайте се във вътрешния си глас и ще получите нови сили! Избягвайте консумацията на месо днес!

Близнаци

Любовта и срещите с приятели ще ви зареждат и вдъхновяват. Творете и се забавлявайте! През този ден може да възпеете някого или просто да ви се прииска да го рисувате без четка. Ще се разбирате сякаш и без думи. Не позволявайте в този ден никой да застава между вас!

Рак

Вашите преценки ще бъдат интуитивно верни. Ако търсите логично обяснения на нещата, може и да сбъркате. Не правете големи покупки, защото може да се окажат безполезни. Уязвим е гръбнакът, пазете се! Носете светло сини тоалети, намаляват напрежението!

Лъв

Необвързаните представители на този знак са склонни да скъсят дистанцията с тази (този), която (когото) харесват. Нека обаче въобще да не им минава през акъла мисълта, че са завоеватели, защото нещата ще се обърнат на 180 градуса и само ще се натоварят психически!

Дева

Нещо ново се задава на хоризонта. Настоящите ви приоритети могат да се променят за миг. Важно е да бъдете уверени в желанията и целите си. Ще имате много възможности за избор и това може да ви обърка. Бъдете отворени и не нарушавайте своите принципи! Не предавайте любимия!

Везни

Преди да направите каквото и да било, помислете дали то е добро и за хората край вас! Огледайте се с очите на човека, когото обичате! Поставете се и на негово (нейно) място, защото има опасност да сгафите и това да се окаже фатално за връзката ви!

Скорпион

Усмихвайте се на инат! Дори някой от околните да ви се озъби, не сваляйте усмивката от лицето си, защото днес тя ще е вашата броня, а в същото време ще ви направи по-привлекателни и чаровни! Дамите ги чака приятна изненада от любимия.

Стрелец

Времето е добро за повече общуване, обучение, контакти и пътувания. Настроенията ви обаче бързо се менят, а това може да се окаже проблем за интимния ви партньор, защото ще му е трудно да се адаптира. Поговорете, за да избегнете недоразуменията!

Козирог

Няма никакъв смисъл да си правите планове за днес. Налага се да импровизирате, да се учите в движение. Ако ви предложат помощ, не отказвайте! В този ден не вземайте важни решения! Ако дадете повече свобода на хората, които обичате, няма да съжалявате.

Водолей

Не позволявайте дребни неуредици или емоции да ви притесняват! Ако с някои от членовете на семейството си или с ваши роднини сте в обтегнати отношения, сега е моментът да ги подобрите. Поискайте прошка и забравете обидите! Въздържайте се от секс!

Риби

Не бъдете нетърпеливи и импулсивни! Оставете нещата да се случват! Не мислете за бъдещето, живейте сега! Пазарувайте, спортувайте, танцувайте и се любете! Забравете пътуванията и страховете си! Възможни са здравословни проблеми. Уязвими са ставите.

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай