Вторник,

Хороскоп: Неочаквани срещи за телците, парични приходи за близнаците

От: Рачо Рачев -
1619
Хороскоп: Неочаквани срещи за телците, парични приходи за близнаците
A
A
A

Денят е с много променлива енергия и в много от случаите тя ще определя нашето поведение и реакциите на случващото се. Необходимо е да се избягват спорове, да не се засягат чувствата на другите хора. Най-добрата форма на общуване е компромиса. Следете какво говорите. Днес е недопустима дори най-неволната лъжа. Нужно е да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.

ОВЕН

Не всичко ще става лесно днес, но вие трябва да сте настоятелни и да не се отказвате от замисленото. Новите задачи ще са сложни, но благодарение на опита и рутина си, ще се справите с всички трудности. Креативността също ще ви помогне да намерите път към целите си.

ТЕЛЕЦ

Лесен и интересен ден. Отлично ще се справяте навсякъде, ще намирате верните отговори на въпроси, които са поставили хората около вас в затруднение. Не са изключени предложения за нова работа или дългосрочно сътрудничество. По-късно ще имате неочаквани срещи с хора, с които отдавна не сте виждали.

БЛИЗНАЦИ

Напрегнат ден. Ще се наложи да се занимавате не само с обичайните дела, но и със съвършено нови. Тъй като времето ви е ограничено, ще трябва да се учите в движение. Бързо ще постигнете първите успехи. Приятели също ще ви помагат. Очаквайте парични приходи.

РАК

Отличен делови ден. Имате шанс да сключите изгодни сделки. Преговорите ще вървят добре. Няма да ви е трудно да убедите околните в тях. Възможно е да се появи и нов източник на доходи. Някои от вас ще получат предложения, с които ще се съгласят и няма да съжаляват затова.

ЛЪВ

Началото на деня е вдъхновяващо. Ще имате много нови идеи, с които ще се заемете с голям ентусиазъм. Трудностите няма да ви плашат и ще намирате начини да преодолеете всички препятствия. Може да се заемете с решаването на някои практически въпроси, да въведете ред или да се избавите от ненужни вещи.

ДЕВА

Постарайте се да не се дразните от дреболии и да не обръщате внимание на досадните недоразумения. Спокойната атмосфера ще ви е повече от необходима. Може да започнете да реализирате част от идеите си веднага. Няма да ви е трудно да намерите партньори, а и приятелите с удоволствие ще ви помагат.

ВЕЗНИ

Ярък и запомнящ се ден. Откриват се много нови възможности в различни насоки. Постарайте се да се възползвате от всяка от тях. Импровизациите и експериментите ви са успешни. В работата ще ви върви, получавате и подкрепа от колегите. Днес с много хора намирате лесно общ език.

СКОРПИОН

Днес ще се наложи да се занимавате с няколко неща едновременно и да мислите за много проблеми. Няма да се намери някой, който да се справи по-добре от вас, така че, действайте смело. Значителна част от деня ще посветите на решаването на чужди неуредици.

СТРЕЛЕЦ

Успешен делови ден. Откриват се нови перспективи, но ги обмислете спокойно. Ще намерите начин да заработите добри пари и да сключите изгодни сделки. Не се отнасяйте с парите лекомислено и избягвайте излишните харчове. Отношенията ви с близките ви са хармонични.

КОЗИРОГ

Сутринта ще започнете с проблеми и трудности. Това ще развали настроението ви и ще ви изнерви. Ще трябва да положите доста усилия, за да направите общуването с хората около вас, по-приятно. Отделете повече време за почивка и обмисляне на някои неприятни ситуации.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще намерите отговори на много въпроси, затруднявали ви дълго време. Не са изключени приятни запознанства, които да доведат до нови приятелски или романтични отношения. На мнозина ще направите добро впечатление. Може да се каже, че се харесвате на хората.

РИБИ

Лесно общувате с околните. Добре разбирате от какво се нуждаят хора, които едва познавате. Може да възстановите делови или приятелски отношения, които са играли важна роля в живота ви. Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси и изгодно приключване на сделки.

Източник: Марица


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com