Хороскоп: Натоварен ден за скорпиона, овенът с нови запознанства

Днес изключете месото, мазното, пърженото и тестените изделия от диетата си

Хороскоп: Натоварен ден за скорпиона, овенът с нови запознанства | StandartNews.com

Съветът за последния ден на март е хранителен: изключете месото, мазното, пърженото и тестените изделия от диетата си. Ако не можете без месо, включете в менюто си съвсем малко риба или морски дарове. Ястията трябва да са печени, варени или задушени. Хапвайте на воля млечни продукти. За да избегнете изкушенията, опитайте се да не купувате готови манджи от кулинарни магазини. Пригответе храната си сами вкъщи.

ОВЕН

Денят обещава запомнящи се срещи и необичайни познанства. Някои от вас ще могат не само да говорят с хора, за които преди са чували страхотни неща, но и да се сприятелят с тях. Вероятни са добри новини. Най-често ще се отнасят до финансови или имуществени въпроси.

ТЕЛЕЦ

Този ден няма да е подходящ за обсъждане на важни въпроси. Вие сте доста сериозни, но не може да се каже същото за хората около вас. Затова ще се окаже доста трудно да се водят разговори. По-добре е да ги отложите и да се заемете с приятни дейности. Очаква ви романтична вечер.

БЛИЗНАЦИ

Денят е по-подходящ за отдих, отколкото за дела. Ще ви е трудно да се концентрирате днес. Може да допуснете грешки или да пренебрегнете важна подробност, които ще ви донесат неприятности. Добре е, че наблизо има хора, които са готови да помогнат с дела и съвети.

РАК

Опитайте се да не се вълнувате или тревожите в началото на деня. Това не е най-подходящия момент за общуване. Можете да се обидите от дреболии или да се разстроите, ако другите не ви разберат веднага правилно. Намерете приятни занимания, а вечерта организирайте домашно парти.

ЛЪВ

Денят не е най-ползотворният, но все пак ще успешен. Не винаги ще е възможно да изпълните всичко, което сте замислили. Може да има неприятни съвпадения, нарушаване на споразумения или незначителни конфликти. Трябва да пренебрегнете дреболиите и да се занимавате с важните и спешни въпроси.

ДЕВА

Вие сте енергични, решителни и не се отказвате, независимо от обстоятелствата. Денят е чудесен за правене на планове. Правилно оценявате силите си, предполагате какво ще предприемат другите и как ще се развият събитията. Всичко това ви дава допълнителна увереност.

ВЕЗНИ

Днес бързо ще се справяте с въпроси, които са ви били трудни и неприятни. Ще имате късмет, когато става въпрос за финанси, а непланираните покупки ще са успешни. Възможни са парични приходи. Някои от вас ще успеят да върнат стари дългове. Добър ден да помогнете и на другите.

СКОРПИОН

Началото на деня ще бъде доста забързано. Задачите ви са прекалено много и ще се колебаете с коя да се захванете първо. Ще се справите с всичко, което сте планирали, така че действайте смело. Това ще изисква отдаденост и самодисциплина, а вие имате достатъчно и от двете.

СТРЕЛЕЦ

Трудно, но много важно е да бъдете спокойни и приятелски настроени сутринта. Не се поддавайте на провокации и не се опитвайте да изгладите конфликти, като търсите компромиси. Почивка ще ви помогне не само да възстановите силите си, но и да коригирате плановете си.

КОЗИРОГ

Денят носи нови идеи. Сред тях със сигурност има някои, които могат да бъдат реализирани незабавно. Постоянството и рутината ще ви помогнат да успеете в критични моменти. Настроението ви ще е страхотно, ако наблизо има хора, които споделят вашите цели и интереси.

ВОДОЛЕЙ

Малки неприятности могат да възникнат в началото на деня, но те няма да развалят настроението ви. Ще експериментирате с вдъхновение и няма да се страхувате да взимате решения бързо, както и да поемате отговорност. Доволни сте от общуването с близки, а приятели ще споделят страхотни новини.

РИБИ

Не бързайте. В началото на деня могат да възникнат някои дребни проблеми, които ще ви объркат. Но влиянието на положителните тенденции ще се увеличава с всеки час и в средата на деня ще видите, че нещата не вървят толкова зле. Бързо ще научавате всичко, което ви е необходимо.

Източник: Марица

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай