Хороскоп: Лъвът е пълен с енергия, везните имат силен апетит

Заложете на духовното, независимо дали става дума за религия

Хороскоп: Лъвът е пълен с енергия, везните имат силен апетит | StandartNews.com

Днес трябва да се огледате вътре в себе си. Сигурно ще намерите нещо, за което да се хванете, за да не премине денят ви в това да се тормозите и да си го изкарвате на любимите хора. Не си мислете за материалното, защото то често е причина да не се чувствате добре. Заложете на духовното, независимо дали става дума за религия или за нещо, което ви дава възвишеност.

Овен

Добре е да намалите очакванията си спрямо околните. Обърнете внимание на собствените си мисли, изяснете си желанията! Възможно е да получите неприлично предложение или удар под кръста. Запазете спокойствие! Опасно е да се поддавате на гняв и лакомия.

Телец

Тъмни облаци сякаш са надвиснали над вас. Вашето спасение е в молитвите и въздържанието. Склонни сте към авантюри, а в този ден сексуалната енергия може да ви разстрои здравето. Избягвайте споровете и се борете с апетита си! Нека има повече плодове в менюто ви.

Близнаци

Неочаквани срещи и разговори могат да повлияят върху вашата активност, но се налага да пестите силите си, защото трудно ще може да се справите с всички задачи. Заемете се първо с тези, които не търпят отлагане! Ако имате чувство за тежест или болки в стомаха, започнете диета!

Рак

Насочете се към това, което желаете да постигнете и не се разсейвайте! Ще имате успех в службата, ако сте наблюдателни. Може да се наложи да потърсите алтернативни решения. Нестандартният подход ще ви издигне и в очите на любимия. Не бягайте от прегръдките му (й)!

Лъв

Енергийният ви потенциал достига високи нива. Това обаче не е достатъчно, за да постигнете целите си. Ако край вас има дразнители, които ви губят времето и нервите, постарайте се тактично да ги разкарате! Мъжете да не се заглеждат в чужди жени, за да не пострадат!

Дева

Въоръжете се с търпение и не се кланяйте на идоли! Не вървете след никого, вървете само след себе си. Това са думи на Буда. Не разчитайте на помощ от никого! Вслушайте се във вътрешния си глас! С всички препятствия ще се справите, ако се оставите да ви води интуицията.

Везни

Всяко излишество е порок. Това са думи на Сенека. В този ден внимавайте, трябва да се борите със своя апетит и най-вече със стремежа за бързо забогатяване! Ако днес постъпите нечестно или обидите някого, много ще съжалявате, защото съдбата тъпкано ще ви го върне.

Скорпион

Каквото и да ви сервира съдбата в този ден, не губете надежда! Вярвайте на интуицията си! Тя е шепот на духа, както казва лечителят Петър Димков. Може би ще осъзнаете, че болестите са следствие от вашите мисли и действия. Ако потърсите помощ, ще намерите лек.

Стрелец

Ако ви предстоят важни преговори, е по-добре да ги отложите, защото или ще ви поставят неприемливи условия, или сами ще изисквате повече, отколкото другият може да ви даде. В този ден може да ви изненадат с любовно обяснение или с предложение. Обмислете го внимателно!

Козирог

Това е ден, в който ще сте неуверени и трудно ще вземате решения. Не се захващайте с важни дела! Не е време за лъжи или полуистини. Марк Твен е казал: „Когато се колебаеш, кажи истината!“. Кажете я и ще се чувствате по-добре! Възможни са любовни разочарования.

Водолей

Добре да направите някои важни връзки за бъдещето, да се срещнете с евентуални работодатели и партньори, да сключите нови сделки, но е желателно това да стане сутринта. След това ще сте доста разсеяни и емоционално нестабилни. Вечерта разпускайте с приятели!

Риби

Бъдете съсредоточени в действията си! Внимавайте, ако се налага да водите преговори или да подписвате договори, защото впоследствие може да се окаже, че условията са неизгодни за вас! Стремете се към справедливо разпределение на отговорностите и облагите!

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай