Хороскоп: Козирогът среща близки приятели, овенът да се извини

Денят е посветен на любовта, хармонията, за забавление и удоволствие

Хороскоп: Козирогът среща близки приятели, овенът да се извини | StandartNews.com

Вторник ни поднася енергията на радостта. Ден на придобиване на вътрешна свобода. Ако въпреки всичко не ви е весело, а усещате някаква тежест, трябва да се замислите дали вървите по правилния път. Енергията не благоприятства егоистите, затворените и мрачни хора. Този ден не е предназначен за преодоляване на трудностите. По-добре е да отложите решаването на сложни проблеми за следващите дни.

Денят е посветен на любовта, хармонията, за забавление и удоволствие. Ако излъчвате тези енергии ще привлечете към себе си късмет и успех, тъй като това, което излъчваме от себе си, същото привличаме в отговор. Добре ще е да намерите дори и малък повод за празнуване. Намерете за себе си причини за радост и бъдещето няма да изглежда толкова безнадеждно.

Овен

Бъдете отворени за нови идеи, които ще ви гарантират по-добри резултати. Срещата с някого изглежда много поучителна и стимулираща. Изглежда сте пренебрегнали нечии чувства. Гласът на съвестта ви напомня да кажете думи на извинение.

Телец

Наближавате крайната си цел. Старайте се да не влизате в конфликти и спорове с колегите си. Бъдете дискретни и упражнете контрол над емоциите си. Не започвайте да компенсирайте липсата на настроение с излишно пазаруване.

Близнаци

Дребните неща няма да развалят настроението ви. Обърнете специално внимание на външния вид, ако искате да направите добро впечатление: днес ще ви посрещат и преценяват по дрехите. Това е особено важно за тези, които отиват на важни срещи.

Рак

Днес емоциите ще са водещи, а не толкова здравият разум. Бъдете внимателни! Това може да ви подтикне към грешни ходове. Използвайте добрите енергии да подобрите отношенията в семейството. Ако сте скарани, сега е време да заровите томахавката и да изпушите лулата на мира.

Лъв

В днешният ден сте склонни да отивате към емоционални крайности. Ще бъдете доста ентусиазирани и готови да се възползвате от добрите възможностите. Готови сте да посрещнете предизвикателствата.

Дева

Понякога нещата са относителни. Избягвайте варианта „всичко или нищо“ и различните предизвикателства, които могат да ви навредят. Забавете забързаното темпо и се отпуснете. Бъдете реалисти в оценяването на възможностите си.

Везни

Обстоятелствата неминуемо се променят, подберете най-добрия момент за действие. Реагирате твърде чувствително на всякакви дреболии, докато партньорът ви гледа на нещата с по-други очи и се стреми да успокои напрежението.

Скорпион

Бъдете много внимателни. Нуждаете се от силни гаранции, че някой ще изпълни своята част от задълженията в деловото сътрудничество. Относно душевното здраве е важно да съумеете да постигнете емоционален баланс.

Стрелец

Денят ще е благоприятен и ползотворен.  Следобеда е по-подходящ както за делови ангажименти, така и за обсъждане на важни въпроси от личен характер. Вашето положително отношение ще ви направи лесни и приятни за общуване.

Козирог

Обърнете внимание на конструктивните идеи. Не се изморявайте ненужно, като се заемате с твърде много задачи, концентрирайте се върху настоящите ежедневни неща. Среща с близки приятели ще бъде много приятна и интелектуално стимулираща.

Водолей

Вие се стремите да постигнете конкретни резултати, така че вероятно ще се дразните от колебанието или несигурността на другите. Липсва ви емоционална стимулация, затова планирайте среща с човек, който ще ви вдъхне допълнителна енергия и топли чувства.

Риби

Ограничете общуването с много хора днес. Може да станете жертва на енергиен вампир. Това може да бъде и близък човек, който дори не осъзнава какво се случва. Мърморенето и критиките, предизвикването на спорове са идеален начин да ви  „поизточат” малко енергия.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай