Хороскоп: Козирогът се труди усилено, раците се мъчат за пари

Денят изисква много внимание - у дома и на работното място

Хороскоп: Козирогът се труди усилено, раците се мъчат за пари | StandartNews.com

ОВЕН

Работният четвъртък няма да бъде много лек за вас. С началниците има все още неизяснени неща и се налага да балансирате или да изчаквате. Не бива да се гневите в службата си и дома, защото това би могло фатално да попречи на делата ви.

ТЕЛЕЦ

Вашата активност е завидна, Телци, в четвъртък. Действайте далновидно, а доказателство за възможностите ви ще бъдат успешните контакти за деня. Бъдете стриктни към финансовите отношения с партньори или организации. Бъдете много внимателни в дома си, възможни са неприятности.

БЛИЗНАЦИ

Делови, весели и с голям творчески потенциал са Близнаците днес. Онова, което ви предстои в четвъртък, никак не е малко и няма да имате лично време и контакти по различни поводи. Бизнесмените държат всичко в ръцете си сега, а работата зависи само от желанието им.

РАК

Положението, в което днес се намират мнозина от вас, не е много добро. Причините за недоволство и раздразнение са свързани с невъзможността за спечелване на пари. За други от Рак раздразнението се отнася до скъсване на отношенията с роднини или колеги.

ЛЪВ

Днес при Лъвовете е особено засилено “шестото чувство”, което ви заставя да бъдете по-затворени и мълчаливи, вършейки делата си в условията на известна тайнственост. Като възможности за действия обаче не сте ограничени и можете да постигнете намеренията си. Разчитайте на себе си.

ДЕВА

В четвъртък Девите ще постигнат успехи, и по-специално онези от вас, които работят в съдружие – бизнес, съвместни разработки, търговия. Вашите контакти днес са свързани с пари. Денят е ползотворен за сключване на договори, наемане на нова работа. Бъдете много внимателни!

ВЕЗНИ

Днес повечето от Везни са изцяло ангажирани с личните си желания и стремежи. А те най-често се отнасят към интимните контакти. При мнозина са чувствително нарушени, ще ги балансирате, като гледате по-обективно на нещата. В службата си бъдете внимателни.

СКОРПИОН

В четвъртък повечето Скорпиони ще се възползват от силните си позиции, за да постигнат желанията си. Не бива да се стига до безогледност, но някои ще си го позволят. Разумно е да действайте последователно. Мислете, преди да предприемете каквото и да е. Избягвайте гнева у дома.

СТРЕЛЕЦ

Тих и спокоен е четвъртък за Стрелците. Настроението на почти всички е повишено, а действията ви са успешни. В делово отношение няма да се сблъскате с препятствия. Не провеждайте делови преговори. Отложете ги за друг ден. Грешите в преценките си относно интимния живот.

КОЗИРОГ

Четвъртък е изпълнен с труд при вас. С доста висока творческа изява сте, което не може да остане незабелязано. Организаторските ви качества са силно изявени сега и някои трябва да се възползват от тях, за да извършат реорганизации в бизнеса си. Добре е да се съобразявате с парите си и да се пазите от излишни харчове. Очаква ви пътуване.

ВОДОЛЕЙ

Честолюбието ви е неудовлетворено, а това често се превръща в база за неконтактност. Ако така сторите днес, ще сгрешите, защото четвъртък носи пълна реализация в това отношение. Имате блестящи идеи, които днес спокойно можете да изложите пред хора, на които вярвате. Служебният ви ден ще бъде ползотворен.

РИБИ

Силно изразено е желанието ви за властване, но вероятността да го осъществите именно днес е минимална. Налага се да се справите с недоволството, което бушува у вас, за да можете в атмосферата на душевно спокойствие да организирате творческите си сили.

Източник: struma.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай