Хороскоп: Козирогът се справя трудно, лъвът показва чувства

Денят е труден във всяко отношение и ще трябва да положите повече усилия от обикновеното

Хороскоп: Козирогът се справя трудно, лъвът показва чувства | StandartNews.com

Денят е труден във всяко отношение и ще трябва да положите повече усилия от обикновеното. Независимо дали става дума за работа, за свободно време или дори за чувства. Ако е за любимия човек или за току-що срещната тръпка, трябва да дадете максималното от себе си. Ако е за работа, пригответе се да изхабите много труд. Но, важното е да постигнете това, към което се стремите.

Овен

Възможни са чести смени на настроения и нестабилност в чувствата. Опитайте се обаче да си изпълните ангажиментите! Желателно е да не споделяте своите проблеми с колегите. Избягвайте споровете и у дома! Носете дрехи в лилаво! Това спомага да изявите духовните си стремежи.

Телец

Не бъдете максималисти! Не можете да се справите с всичко сами. Ще спечелите, ако се заемете първо с тези задачи, които не търпят отлагане. Доверявайте се на факти, но не бъдете предубедени! Сега е моментът да сложите край на конфликтите с вашите роднини или приятели.

Близнаци

Бъдете внимателни при преговори и при подписване на договори! Емоционални сте и може да прибързате, а това може да се окаже огромна грешка. Склонни сте да идеализирате хората, които не познавате, а това може да ви донесе разочарования.

Рак

Интуицията ви работи безотказно. Звездите ви дават шанс да се справите с проблемите, които не търпят отлагане. Безработните има вероятност да си намерят работа, а самотните – нова любов. Няма да усетите как до края на деня ще ви завладее купонджийското настроение.

Лъв

Насочете вниманието си в конкретни и краткосрочни цели! Бъдете последователни в действията си! За да постигнете успех, е важно да останете уверени в собствените си сили и решения. Този ден е чудесен за усвояване на знания, за преговори и за любов. Покажете чувствата си!

Дева

Може да ви занимават с подробности, които са ви досадни. Обърнете им внимание обаче, за да си спестите бъдещи разочарования! Опитайте се да си изпълните ангажиментите, но не се товарете с нови, защото енергията ви не е безкрайна! Нуждаете се от почивка. Внимавайте с флирта!

Везни

Доверете се на интуицията си и на чувство за самосъхранение! Така ще можете да вземете най-доброто решение за себе си. Не се притеснявайте за околните! Ще ви се отрази добре, ако носите в този ден син кварц. Този минерал допринася да сте по-прозорливи и да имате ясна мисъл.

Скорпион

Вашата неотстъпчивост може да ви навреди. Бъдете гъвкави, а към близките си проявете разбиране и толерантност! Вашата сексуалност ще предопределя в голяма степен избора ви.  Възможни са проблеми с жлъчката. Пийте повече течности!

Стрелец

Не поемайте рискове! Анализирайте личните си представи и очаквания, особено в любовта и партньорските отношения! Отидете на църква и се помолете за здраве! Болестите, започнали през този ден, са много опасни. Те са свързани с духовното ви развитие.

Козирог

Неуверени сте и трудно ще се справите с поставените ви задачи. Изчистете си ума от представи, които вероятно са погрешни! Интуицията ви работи силно, анализирайте я и се  уповавайте повече на себе си! Ако имате съмнения за вероятността на любимия, не му казвайте!

Водолей

Могат да възникнат неприятности заради недоразумения или поради независещи от вас причини. Това ще ви помогне обаче да промените плановете си. Възможно е да проявите инат, но това няма да е във ваша полза. Потърсете помощ, ако не можете да се справите сами!

Риби

Можете да приключите някои начинания, както и да се впуснете в нови сфери на действие. Бъдете постоянни в целите, независимо дали нещата се нареждат както на вас ви се иска! Навярно ще получите хубави преживявания, но не бързайте да отговаряте, обмислете ги!

Източник: Флагман

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай