Хороскоп: Хармоничен ден за рибите, лъвът среща близки приятели

Стремете се към неща и хора, които могат да подобрят настроението ви

Хороскоп: Хармоничен ден за рибите, лъвът среща близки приятели | StandartNews.com

Денят предразполага към отнесеност и витаене в облаците. Възможно е някои обстоятелства да се окажат непонятни за вас. За решение на важните въпроси ще ви помогне засилената интуиция днес, но се пазете от измами, особено ако сте дама. Не бързайте да взимате важни и съдбоносни решения. За мнозина психологическото състояние ще се окаже мъчително, тъй като може да изпитат меланхолия, депресия. Стремете се към неща и хора, които могат да подобрят настроението ви. Покажете любов и доброта към всичко живо – хора, животни, растения. Не трябва да се нарушава хармонията на света със спорове и разправии. Добре е да се помирите с тези, с които сте скарани. Внимавайте да не счупите нещо и да не се порежете. Според поверието на деня, не е хубаво да видите кръв. 

Овен

Хубав и спокоен ден, без сериозни препятствия. Информацията, която получавате, дори да е от надеждни източници, е добре все пак да се проверява. Смело и решително направлявайте енергията си за осъществяване на плановете и делата ви във всякакъв аспект.

Телец

Постарайте се да съберете мислите си и да се концентрирате върху това, което правите. Може да изпаднете в неудобна ситуация. Не обещавайте неща, които не можете да изпълните. Добрите ви намерения не гарантират, че е по възможностите ви.

Близнаци

Старайте се да бъдете умерени в изискванията си към любимия човек. Покажете, че добронамереността и вниманието означават повече от всичко друго за вас. Понякога е трудно да примирите различните интереси, но в името на взаимното щастие всичко е възможно.

Рак

Днешният ден няма да е лесен за чувствителните и уязвими хора, както и за тези, които са много загрижени за мнението на другите. Старайте се да приемате нещата от живота по-философски.

Лъв

Действате много предпазливо и се стремите да избягвате рисковете в делови и/или финансов план. Ще трябва обаче да се изправите пред някои предизвикателства, които не са по ваш вкус. Ще се радвате на срещи с близки приятели.

Дева

Искате повече внимание и отстъпки от възможното, така че партньорът ви затова може да изглежда нацупен. Избягвайте да провокирате търпението му, тъй като можете да съжалявате после  за някои изречени думи или прибързани действия. Бъдете по-търпеливи.

Везни

Вашият ентусиазъм и гордост могат да бъдат интерпретирани по различни начини от околните и това да доведе до объркване. Вашият партньор понякога с поведението си насърчава чувството на емоционална несигурност във вас.

Скорпион

Вие сте във фаза на емоционален подем. Излъчвате положителна енергия и оказвате стимулиращ ефект върху околните. Ако ви преследват неразрешени проблеми, възползвайте се сега да намерите нов подход за излизане от тази ситуация.

Стрелец

Избягвайте да се претоварвате с повече работа. Не забравяйте, че резервите на тялото не са безкрайни, така че намалете темпа или ако можете да си позволите повече почивка. Повече разчитайте на логиката, отколкото на интуицията.

Козирог

Хвърляте доста усилия, за да постигнете положителни резултати, но могат да се появят ситуации, които да нарушат вашите планове. Трябва да се освободите от допълнителни задължения, нямате достатъчно енергия, за да участвате в няколко неща едновременно.

Водолей

Сега можете да изясните проблем, който отдавна ви безпокои. Анализирайте внимателно ситуацията -  честно и открито. Ако се чувствате напрегнати, излезте на чист въздух и това ще ви зареди с енергия.

Риби

Хармоничен ден. Луната се отразява положително на личните ви взаимоотношения. Благоприятно време за романтични срещи. Имате шанс да направите добро впечатление на някой, който отдавна харесвате.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай