Петък,

Хороскоп: Голям късмет за стрелеца, близнаците работят усилено

От: Иван Ангелов -
15397
Хороскоп: Голям късмет за стрелеца, близнаците работят усилено
A
A
A

Денят е добър за осъществяване, както на нови, така и на стари идеи. Не се колебайте, а действайте - завършете започнатото и започнете планираното. Днес пазете здравето си, защото звездите не са благосклонни към имунната система. Вземете допълнителни мерки!

Овен

Очите ви внезапно сякаш ще се отворят и ще осъзнаете, че нещата не са чак толкова лоши, колкото изглеждаха вчера. Можете спокойно да продължите с това, което сте планирали. 

Телец

Това е ден, в който трябва да избирате между духовното и материалното. Препоръчително е да се спрете на първото. Пазаруване може да почака, но посещението на театър или изложбена зала не трябва да се отлага. 

Близнаци 

Напоследък работите усилено и почивате прекалено малко. Затова е препоръчително да си поемете въздух и въпреки натоварения график да намерите време да се разсеете. 

Рак 

Не трябва да отлагате разговора с близък приятел. Той отдавна ви предлагал да намерите време за разговор лице в лице, но сте му отказвали заради това, че сте били много заети. 

Лъв

Ако сте успели да анализирате предишните си действия, може да се заемете с реализацията на новите си идеи. Може да си направите точните изводи както за своите грешки, така и за постиженията си. 

Дева

Днес представителите на вашия знак няма да имат време да се занимават с дребни неща - нито в професионалния, нито в личния живот. Обръщайте обаче внимание на всичко, което ви се случва: дори незначителните детайли ще играят важна роля. 

Везни 

Опитайте се да поддържате баланс между професионалния и личния живот. По тази начин ще сведете до минимум вероятността да се скарате както с шефа, така и с любимия човек и всеки ще е доволен от мястото, което заема в живота ви. 

Скорпион 

Преди да се заемете с нов проект, трябва да помислите за ресурсите, с които разполагате - преди всичко за силата си. Ще бъде жалко, ако те се изчерпят неочаквано по средата на пътя. 

Стрелец 

Можете както да завършите започнатото и да се заемете с реализацията на новите си идеи. Ще имате късмет. Не изпускайте шанса за успех! 

Козирог

След като сте се заели с изпълнението на ангажиментите, които сте поели, дайте всичко най-добро от себе си, но ако чувствате, че не може да се справите, се заемете с въпроси, които не изискват толкова усилия. 

Водолей

Грижата за околните ще ви помогне да погледнете на живота си от неочаквана - оптимистична страна. След като помислите за техните житейски обстоятелства, ще разберете, че всичко, което се случва, е във ваша полза. 

Риби 

Нужно е да прекарвате повече време с близките си, за да се подобрят отношенията между членовете на семейството ви, ако са се изпокарали един с друг. Може да организирате чаено парти или разходка в близкия парк.

Източник: Флагман


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com