Сряда,

Хороскоп: Ден за срещи на девите, ракът бързо научава нови неща

От: Рачо Рачев -
5513
Хороскоп: Ден за срещи на девите, ракът бързо научава нови неща
A
A
A

Днес се откажете от всички важни дела, а и не започвайте нищо ново. Денят носи опасности, неуспех в делата поради неправилна оценка на възможностите. Проявете внимание и загриженост към близките си. С благодарност приемайте всяка помощ. Хубаво е да изчистите всичко наоколо – жилището, тялото, душата, да се борите с паразитите и други злини. По усещанията на тялото днес може да се съди за състоянието на човешката душа. В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните през деня. Не трябва да се пожелава зло на никого. Не трябва да се пролива кръв и да се осквернява въздуха. Не е добре да се разболеете в този ден. Дори сексуалните контакти са неблагоприятни.

ОВЕН

Във всичко, което ще предприемете днес, ще проявите такава решителност и постоянство, че ще постигнете добър резултат, независимо от обстоятелствата. Хората около вас с готовност ще ви помагат. Денят е подходящ за бизнес разговори и сделки. Със сигурност ще бъдат изгодни за вас. 

ТЕЛЕЦ

Внимавайте с новите познати. Обикновено, когато става въпрос за хора и взаимоотношения, интуицията не ви подвежда, но днес няма да е така. Има риск да се доверите на някой, който изобщо не го заслужава или да бъдете водени от манипулатор. Днес любим човек особено се нуждае от вашето внимание.

БЛИЗНАЦИ

Останете спокойни независимо от това какво се случва около вас. Търпението и толерантността са силната ви страна и затова хората често ще се обръщат към вас за подкрепа и съвет. Не сте в състояние да помогнете на всички, но знаете, че това, което правите за другите, е добро и за вас.

РАК

Благоприятен ден. Ще бъде по-лесно, ако не отлагате нищо за дълго време. Опитайте се да прекарате сутринта възможно най-ползотворно. Бързо научавате нови неща, схващате много в движение, и лесно ще правите точните изводи, разполагайки с малко информация.

ЛЪВ

Началото на деня ще е напрегнато. Тъй като задачите ще са много, ще изпитвате колебание относно изпълнението им. Важно е да разчитате на себе си. Хората около вас понякога не могат да ви подкрепят, дори и да са го обещавали. Следобедът е по-спокоен и по-благоприятен. Ще ви донесе приятни изненади.

ДЕВА

Страхотен ден за срещи. Може да обсъждате въпроси, които преди са предизвиквали много разногласия. Ще има шанс да се помирите с човек, с когото сте били в кавга от дълго време. Ще бъде лесно да оставите обидите в миналото и да отворите нова страница във взаимоотношенията си.

ВЕЗНИ

Денят ще бъде доста забързан, но интересен и ползотворен. Опитайте се да избягвате дълги спорове и празни разговори. Не си струва да си губите времето с тях. Ще имате възможност да помогнете на човек в трудна ситуация или да подкрепите някого, който ви е скъп.

СКОРПИОН

Страхотен ден да направите нещо сериозно и важно лично за себе си. На някои от вас ще бъде полезно да си спомнят за старо хоби или да се върнат към отдавна пренебрегвана дейност. Понякога просто трябва да споделите плановете си и някой веднага ще ви предложи помощ. 

СТРЕЛЕЦ

Денят няма бъде напълно безоблачен, но със сигурност ще премине без да донесе проблеми, които да развалят настроението ви или да ви принудят да изоставите плановете си. Знаете добре какво искате и сте готови да направите всичко, за да постигнете целите. Бъдете по-търпеливи.

КОЗИРОГ

С постоянство можете да постигнете това, което преди е изглеждало недостижимо. Но вашите възможности са големи. Едва ли ще имате достатъчно време и енергия за всичко, затова се опитайте да дадете приоритет на най-важното. Тук е по-добре да разчитате на интуиция и да не слушате съвети.

ВОДОЛЕЙ

Денят е чудесен за всеки бизнес, който изисква творчески подход, позволяващ ви да развихрите въображението си. Креативни сте и обичате да търсите свои собствени пътища към целта. Вашите действия не винаги са ясни за другите. Но едва ли някой ще ви поиска обяснение, защото хората ви се доверяват.

РИБИ

Не планирайте обсъждането на важни въпроси преди обед. Със сигурност това ще е загубено време, а и резултатите няма да са добри за вас. Втората половина на деня ще е по-ползотворна и обещаваща. Не се тревожете, ако нещата не се случват, така както сте ги планирали. Това няма да е фатално.

Автор: Марица


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com