Хороскоп: Близнаците проявяват капризи, рибите са пълни с енергия

Днешният ден ни връща към проблемите на физическото тяло и ни напомня

Хороскоп: Близнаците проявяват капризи, рибите са пълни с енергия | StandartNews.com

Днешният ден е извор на активна и творческа енергия. Сърцата излъчват радост, искат да живеят пълноценно. Добре е да се изпълняват физически упражнения, всички хора да бъдат активни. Този ден ни връща към проблемите на физическото тяло и ни напомня, че то е храм на нашата душа и се нуждае от грижи и внимание. Опасно е всичко, което допринася за получаване на собствена полза, за сметка на отказа ни от принципи, честност и справедливост. Ползата, получена в този ден обаче ще бъде краткосрочна. Всички негативни действия ще предизвикат силата на бумеранга и скоро ще повлияят върху авторитета.

Овен

Имате склонност да поемате голяма отговорност за другите хора. Днес не трябва да се напрягате. Имате много енергия и това може да ви подтикне да „счупите“ оковите на ежедневието. Пазете се от непредвидими хора!

Телец

Този ден ви предлага оптимални възможности. Вашето самочувствие ще ви помогне да откриете нова почва. Успехът идва почти автоматично при вас, стига да направите първата крачка. Не забравяйте реалността! Можете лесно да се спънете в детайлите.

Близнаци

Днес можете да направите много, за да осигурите добри отношения, защото ви е по-лесно да бъдете приятелски настроени и учтиви и да приемате сериозно желанията и нуждите на вашия партньор. Но също така може да сте склонни към капризност.

Рак

Днешният ден може да бъде стресиращ заради голямото количество неща, които трябва да направите. Тъй като излъчвате сърдечност, топлина и чар, срещите с други хора почти винаги могат да бъдат положителни.

Лъв

Планетарните аспекти ви помагат много да постигнете това, което трябва да направите за необходимия период от време. С напредването на деня вие ще ставате все по-решителни и динамични и никой и нищо няма да ви отклони от това, което сте си поставили за цел.

Дева

Домашните и семейните проблеми ще монополизират вниманието ви днес, заедно с някои финансови проблеми, които бавно изплуват на повърхността. Останете фокусирани и ще можете да прецизирате всичко и на двете нива. 

Везни

Днес трябва да изживеете един фантастичен ден, пълен с положителни вибрации и оптимизъм. Ще се насладите на много енергия, така че използвайте тази възможност, за да изследвате и изразите своята творческа страна. 

Скорпион

Добре е да останете спокойни пред всеки дразнещ разговор и да не настоявате, че сте прави и че всички останали грешат. Днес изпитвате желание да излезете и да се забавлявате с приятели. Направете го!

Стрелец

Днес се чувствате много променливи. Вие сте пълни с енергия и жизненост от една страна, но от друга, изглежда, че сте лесно раздразнителни и твърде подвластни на влиянията и поведението на другите. Опитайте се да намерите точния баланс. 

Козирог

Обърнете внимание и на взаимоотношенията, с които сте заобиколени, тъй като те са пряк източник на положителна или отрицателна енергия. Дори един допълнителен час, посветен на творческа работа, ще ви ободри и ще поднови ентусиазма ви за живот. 

Водолей

Вашата самомотивация ви помага да имате самочувствие, самоуважение и води до повишена енергия, която привлича така желаните положителни прояви. Сега можете да очаквате по-плавно плаване във водите на живота.

Риби

През този период е важно да се предпазите от суровите енергии. Това може да включва отказ да присъствате на някои социални мероприятия, които включват интензивност на енергия и хора извън вашето ниво на комфорт. 

Автор: Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай