Хороскоп: Близнаците получават добри вести, благоприятен ден за овена

Днешното ви състояние е добър индикатор на здравословния и емоционалния ви статус

Хороскоп: Близнаците получават добри вести, благоприятен ден за овена | StandartNews.com

Звездите дават възможност днес да реализирате стоящите пред вас задачи. Нараства възможността да се материализират идеите, а също и възможностите да се разширят контактите. Ден на благодат и любов, подходящ е за даване на прошка. Днешното ви състояние е добър индикатор на здравословния и емоционалния ви статус. Не давайте на никого лични вещи. Човекът на когото ги дадете, може да ви отнеме покоя и късмета, и те ще изтекат като вода.

Овен

Денят е благоприятен и хармоничен. Ще поддържате интензивни отношения с околните. Мнозина от вас ще получат потвърждение за своя сексапил, което ще ви поласкае и повиши още повече самочувствието ви, а точно от това имате нужда сега.

Телец

Вашите нови идеи е хубаво добре да се обмислят, дори на пръв поглед да изглеждат много привлекателни и рационални. На практика може да се получи всичко. На някои представители на знака ще им е трудно да се фокусират върху основните задачи на деня.

Близнаци

Има вероятност да ви застигнат добри вести. Може да ви се открие благоприятна възможност, която да спомогне за превъплъщение на мечтите ви в реалност. Звездите ви предупреждават да бъдете по-отворени и по-гъвкави.

Рак

Не разчитайте на картата на късмета, разчитайте само на себе си. Вашата честност не среща одобрение, така че е полезно да запазите мнението си за себе си. Неприятни изненади са възможни дори от най-близките хора, особено в любовен план.

Лъв

Вие сте енергични, решителни, изпълнени със сили, така че едва ли нещо може да ви попречи да постигнете успех в това, което правите. Пътят ви обаче няма да е лек. Ще трябва да се справяте с трудности, вероятно да отстоявате позициите си. 

Дева

Бързо се прехвърляте от една задача към друга с надеждата да успеете да свършите всичко, но уви, няма да постигнете някакви сериозни постижения. Избягвайте да си правите експерименти с други хора или опити да манипулирате.

Везни

Доброто ви настроение може да развали необичайна среща, телефонно обаждане или нещо, което не очаквате. Не се натоварвайте с нови задължения, отложете всичко, което не е нужно да завършите сега.

Скорпион

Прибързано взимате решение, което ви предлага само временно решение на нещата. Би било идеално, ако отложите всичко и си дадете време да помислите отново. Втората половина на деня ще бъде по-благоприятно време от гледна точка на личните отношения.

Стрелец

Преди обяд са вероятни малки трудности и недоразумения. Въпреки това, не трябва да се притеснявате особено за тях: ситуацията скоро ще се промени към по-добро. Възможно е да се появят нови съюзници, на които можете да разчитате.

Козирог

Започнете деня с важни неща: сутрин ще бъде сравнително лесно да се справите с тях, но по-късно може да възникнат трудности.  Следобедът е чудесно време да завършите по-рано започнатото. Възможно е вечерта да стане по-трудно да се разбирате с другите.

Водолей

Съсредоточете се върху собствените си дела и се опитайте да не се намесвате в чуждите, ако не е необходимо. Денят няма да е от най-лесните и със сигурност ще трябва да работите усилено и да се поизпотите.

Риби

Вероятно днес ще трябва да се занимавате с няколко неща наведнъж, да решавате свои и чужди проблеми, да мислите за работните задачи и в същото време да уреждате някои домашни недоразумения.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай