Хищницата се омъжва

Християна Лоизу стяга сватба с Борислав Борисов от екипа на Слави

Хищницата се омъжва | StandartNews.com

Християна Лоизу е решила 2021-ва да бъде щастливата й година. Момичето с изключителния глас и нежен чар, което преди няколко години победи в „Х фактор“, а сега спечели третото място и адмирациите на публиката като Хищницата в “Маскираният певец“ 2, вероятно скоро ще се омъжи за Борислав Борисов. Певицата от Кипър и репортерът на Слави Трифонов живеят заедно от доста време насам и от обкръжението им най-после очакват покани за сватба. Боби Стар, като е известен журналистът, е майстор на скандалните си интервюта с плеймейтки и силиконови красавици. Неотдавна той стартира и своя рубрика в шоуто на Слави, а от лятото вече има и предаване по телевизия „7/8“.

Християна и Боби се срещат за първи път в Кипър и любовта ги връхлита от раз. Именно заради него младата дама зарязва родината си, установява се в София и заляга над българския език. Както се знае, Лоизу учи оперно пеене в Ларнака, прави специализация в Лийдс, а  получава диплома и от Консерваторията в София. 

Другата сватба, за която тези дни усилено се говори в шоубизнеса, е на 100 кила. Рапърът сподели, че късметът му от новогодишната баница сочел щастлива церемония в обредния дом. От дълго време Явор е щастливо обвързан и е лудо влюбен в жената до себе си – той не влиза в подробности, но се знае, че въпросната госпожица е култивирала на макс мургавия палавник и дори го е превърнала във веган. Чу се, че тя била от Добрич и дори придружавала Килата на турнетата му по света и  у нас. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай