Хилда за малко да се омъжи за Чочо по дънки

Певицата поръчва рокля два дни преди сватбата

Хилда за малко да се омъжи за Чочо по дънки | StandartNews.com

Хилда Казасян не пази роклята, с която се е омъжила за Чочо Попйорданов. Бракът между актьора и джаз певицата продължава само осем години. Те се запознават на Великден, а Попйорданов е омаян от нея още на  първата им среща. Той разбира, че дъщерята на Вили Казасян обича да пазарува с кошница и веднага й поднася специално купен модел.  

Плановете на Казазян да се омъжи за Чочо по дънки и тениска се провалят буквално часове преди сватбата, когато тя разбира, че бъдещият й съпруг си е поръчал официален костюм. "Научих това два дни преди събитието. Казах си, че не мога да отида по дънки и трябва да се подготвя. На Римската стена имаше шивашко ателие. Отидох й се примолих: "Спешно ми трябва рокля, след два дни се женя". Шивачката се шокира. От друго магазинче купих плат в екрю и единственото, което ме интересуваше, бе роклята да е със затворено деколте, с ръкави и отзад да има джуфка. Нямаше време да я пробвам, затова на сватбата ми беше доста широка", върна лентата в „Преди обед“ Хилда.  "Аз съм от хората, които смятат, че трябва да се освобождаме от вещи, от всичко старо - и хвърлям непрекъснато. Ако някой го интересува, може да дойде пред нас, всеки ден се изхвърля какво ли не“, добавя тя.

След като подписали, събрали приятелите си на почерпка. "20 минути след сватбата си направихме купон, като не предупредихме, че след още 20 ще им избягаме. Отидохме при наши близки в Стария град в Пловдив. На следващия ден миличкият ми Чочо имаше представление. За 8 години, колкото бяхме женени, това беше най-бързото му прибиране след спектакъл. Докато го чаках, се чудих какво да правя в хотела. Реших да го изненадам. Купих си черна боя за коса, но не знаех, че освен косата, боядисва и всичко друго около нея. Когато Чочо се прибра, неговата младоженка беше с чисто черни ръце и лице. Но си прекарахме незабравимо", спомня си Хилда. Двамата с Попйорданов остават добри приятели до последния му дъх. Хилда ридаеше заедно с жена му Даниела на  поклонението на Чочо в Народния театър, а после и на ритуала в църквата „Свети Георги“, където те се запознават на Великден.   

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай