Хилда Казасян в любовни колебания

Певицата гостува на Мон Дьо

Хилда Казасян в любовни колебания | StandartNews.com

Тази неделя пред Мариан Станков-Мон Дьо застава Хилда Казасян. За многото, което остави покойния й баща Вили Козасян, за лекотата, с която умееше да живее той и онази шармантност, която имаше като творец. За нейната музика, любовта и славата. 

"Балансът между добрината и умността успях да го усетя в себе си на 50 години. Не се отклоних от пътя си. Макар хората да не могат да си представят е, че много обичам да седя сама", сподели Казасян. 

"Най-важното е, че си лягаш спокоен. Това, което със сигурност хората не могат да си представят е, че много обичам да седя сама. Това е единственото нещо, което ми дава възможност да се възстановя. Няма по-голяма благодат от това да можеш и да имаш възможността да оставаш сам, и да ти е хубаво от това", споделя Хилда. И прави скок във времето към периода, когато е била 20-годишна.

"В момента всичко, което е около мен, ми е по-интересно, отколкото, когато бях на 20 години. Животът какво е... той е този миг, тази секунда, следващата... а ние си мислим, че е нещо кой знае какво. И аз не искам да звуча като човек, на когото всичко му е наред, защото всичко, което ми е наред, го работя всеки ден, за да бъде наред".

Хилда е само на 20 години, когато заминава за Щатите, където по това време майка й живее с втория си съпруг. Но въпреки големите възможности там и факта какви времена са били у нас, тя не остава да живее там. Избира България и не съжалява нито за миг за избора си.

"Според мен така е било писано... Тогава беше страховит период, Лукановата зима. Изпращахме с Краси (вторият мъж на майка й, бел. ред) колет до татко от Щатите до България с продукти, купени от сръбски магазин там с български стоки". Не съжалявам нито за миг, че се върнах в България".

И към днешна дата, както е било и винаги преди това, Хилда Казасян приема всичко случващо се с много емоция, повечето пъти неприкрита. Но и с достатъчно осъзнатост.

"Мен много неща ме разгневяват, тъй като съм свръхемоционална. Реших, че за да направя живота около мен - и своя, и на близките си, по-щастлив, създадох изцяло собствен свят. Когато съм си в София, съм си вкъщи. В ресторанта, който създадох, виждам все хора от моя натюрел. Когато съм на работа, съм с хора, които обича Спрях да гледам новини, а преди се дразнех много на хората, които го казват, защото мислех, че е позьорско изказване".

На въпроса - "Ти откри ли най-после своето момче?", Хилда отговори - "Питай ме пак след 2 години". Мон Дьо веднага скочи, питайки - "Дали не ми казваш нещо, което може да се превърне в новина?". Казасян веднага скочи да отговаря в каква пълна човешка хармония са с Пламен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай