Още един мъж в интригата за наследник на Хекимян

На 1 февруари става ясно кой ще води „Тази сутрин“ - Иван Георгиев или Денислав Борисов

Още един мъж в интригата за наследник на Хекимян | StandartNews.com

Страховити интриги вървят в Би Ти Ви, твърдят запознати с рокадите в телевизията, последвали внезапното назначение на Антон Хекимян за шеф на новините. Голямата битка кой ще поеме ролята му на водещ в "Тази сутрин" продължава. Говори се, че той ще седне в кабинета на Венелин Петков на първи февруари, а дотогава ще се разчуе името на късметлията.

ВИЖ ОЩЕ: Ето го наследника на Хекимян в сутрешния блок

Мария Цънцарова вече била отказала - младата майка нямало да се справи с бруталния график, който започва от 5 часа заранта и се точи до безкрайност заради  задължителното следене на всички възможни събития. Дамата, която има рубрика в "120 минути" при Светослав Иванов, била много близка с Хекимян, но въпреки всичко казала твърдо "не". Биляна Гавазова със сигурност би се върнала на позицията, която напусна заради отпуската си по майчинство, но според мълвата самият Хекимян не бил много навит да възроди статута й, защото  я приемал за много силна конкуренция. Неслучайно, след като се върна на работа, тя се задоволи с "Чети етикета". 

Мъжките кандидатури видимо са две. Първата е на Иван Георгиев, който води новините с Лили Боянова, спрягана за негова актуална муза. Георгиев нарича себе си перфекционист, който сънува срокове и текстове. Преди време активно се говореше, че той има нежни отношения с Гена Трайкова, която остана главен редактор на публицистиката, след като Венелин Петков изпадна от борда. Така че тя сигурно ще даде вота си за Георгиев.

Но Хекимян предпочитал Денислав Борисов, който го замества през лятната ваканция - бил му много верен и нямало да се отклони от правата линия. Отличникът от Радомир бил отдаден на макс на задълженията си, никога не оспорвал задачите и се съобразявал с йерархията. И понеже е ерген, поемал всякакви дежурства, репортажи и командировки, без да се съобразява със семейни ангажименти.   

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай