Хекимян в депресия заради Цънцарова

Срещу него се надигна масово недоволство... Цънцарова била по-добра като водещ

Хекимян в депресия заради Цънцарова | StandartNews.com

От месец насам водещият на сутрешния блок в бТВ Антон Хекимян е притеснен, че може да остане без работа. Лятното настроение и приятните емоции, натрупани по време на воаяжите му из гръцките острови през традиционния му августовски отпуск, рязко били помрачени от надигналото се масово недоволство срещу него, съобщава Струма.бг.

Докато Тони беше на екскурзия, в ефира на „Тази сутрин“ той бе заменен от колежката си Мария Цънцарова, с която навремето бяха тандем. Впоследствие обаче журналистката се оттегли от сутрешния блок, роди две деца, но наскоро отново се върнала в телевизията и била готова да работи на пълни обороти.

Когато Хекимян пуснал молбата си за отпуск, от ръководството на медията решили да сложат Мария да го замества вместо Биляна Гавазова, която обичайно изпълняваше това задължение. Цънцарова обаче направила двойно по-висок рейтинг от Хекимян и част от гилдията решила да я подкрепи тя да стане титулярен водещ в предаването.

През последните две седмици Тони ходел из коридорите на телевизията като градоносен облак. Не желаел да контактува с никого, а срещите му с Цънцарова били повече от конфузни. Близки до тв водещия издават, че дори пиел слаби успокоителни, тъй като е всеизвестно, че е работохолик, кариерист и максималист и трудно преживявал и най-малките проблемни моменти в професията, камо ли кризи като тази, през която преминавал сега.

Съчувствие и утеха Тони намирал най-вече в семейството си – неговите родители и по-голямата му сестра Вера, които живеят в Стара Загора, но няма и ден, в който да не се чуят с него по телефона. Майка му Златка била най-притеснена за него. Макар че отдавна искала той да се откаже от сутрешния блок, защото личният му живот страдал и щял да остане сам, без жена, деца и приятели

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай