Харисън Форд: Голям съм късметлия

Това коментира актьорът за дългогодишната си кариера

Харисън Форд: Голям съм късметлия | StandartNews.com

Харисън Форд е един от най-успешните актьори в Холивуд, изигравайки някои от най-култовите персонажи на големия екран. Хан Соло обаче признава, че много от постиженията му се дължат на чист късмет.

„Аз имах уникалната възможност да успея като актьор и още не мога да го повярвам. Голям съм късметлия, наистина. Всичко опира до талантливите хора, с които работя. Джордж Лукас и Стивън Спилбърг, например. Бях благословен с техните успехи“, сподели Индиана Джоунс пред „Entertainment Tonight“.

Форд разкри и че завръщането му в „Междузвездни войни“ се дължи единствено на режисьора Джей Джей Ейбрамс.

„Той беше адски убедителен. Когато ме помоли да участвам във „Възходът на Скайуокър“, аз се изненадах, та нали умрях преди един филм. Каза ми, че съм бил почти мъртъв: „Ще се справиш, ще е супер“. Още не беше довършил сценария, но щом Джей Джей те моли за нещо, изпълняваш“, разказа актьорът.

Форд признава, че заръщането му имало смисъл: „Появата на Соло беше добро допълнение към историята и помогна за развитието на героя на Адам Драйвър. А и беше супер, че отново снимах с него“.

Харисън коментира и новия „Индиана Джоунс“: „Нямам търпение отново да се превъплътя в него. Обичам тези филми. Те са страхотно развлечение и сме почти готови да започнем.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай