Хари и Меган си намериха работа

Херцозите на Съсекс ще стават оратори

Хари и Меган си намериха работа | StandartNews.com

Принц Хари и Меган Маркъл ще стават оратори, след като са подписали сделка с агенция, с която работи и бившият президент на САЩ Барак Обама, предаде Ройтерс. Херцозите на Съсекс ще бъдат представени от базираната в Ню Йорк Harry Walker Agency, сред чийто оратори са още Бил и Хилари Клинтън и Опра Уинфри.

Съгласно договора, съпрузите ще изнасят лекции, фокусирани върху половото равенство, расовата справедливост, околната среда и менталното здраве. Ще участват в дискусии с модератор и ще произнасят речи пред синдикални асоциации, корпорации и на други форуми. Херцозите ще говорят на различните прояви заедно или индивидуално. Очаква се да прибират по 1 милион паунда за всяка своя изява.

Междувременно Хари и Меган посетиха организация, работеща за подобряване на живота на хора, които са били лишени от свобода. Херцозите посетиха „Homeboy Industries“ в Ел Ей. Те сложиха маски за лице и работиха в кафенето и пекарна, присъединявайки се към екип, приготвящ храна за уязвими хора по време на пандемията.

„Херцогът и херцогинята се посветиха на мисията на „Homeboy“, приветствайки всички хора в общност, в която расата няма значение, а единствено любовта. Целта ни е да допринесем за благополучието на семействата и общностите. За тях организацията е перфектен пример за това как съпричастността, добротата и състраданието могат да променят света“, споделя анонимен източник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай