Хари и Меган разнасят храна по домовете

Пандемията осуети празненството за първия рожден ден на Арчи

Хари и Меган разнасят храна по домовете | StandartNews.com

Принц Хари и Меган Маркъл са помолили BBC, от където предаваха на живо сватбата им през 2018-а, да предоставят част от приходите от излъчването на церемонията на организацията „Feeding Britain“, чийто президент е Архиепископът на Кентърбъри, който венча съпрузите. 112 хидяли долара ще бъдат дарени в помощ на хора, ощетени от пандемията.

Също така стана ясно, че Хари и Меган са се включили в борбата и в Ел Ей. Херцозите на Съсекс, които се преместиха в САЩ преди седмици, са участвали в благотворителната акция на „Project Angel Food“ и два дни са разнасяли храна до домовете на хора в тежко състояние. Главният изпълнителен директор на организацията разкри, че съпрузите сами се свързали с него, след като разбрали, че служителите на фирмата се затрудняват с доставките в разгара на пандемията.

Междувременно анонимен източник разкри пред „DailyMail“, че плановете на Хари и Меган за грандиозно празненство за първия рожден ден на Арчи са отпаднали заради кризисната ситуация. Съпрузите възнамеряваха да организират купон в Ел Ей със звезден списък с гости, с който едновременно да отбележат празника на сина им и преместването им в САЩ. Сега обаче съпрузите са принудени да отпразнуват рождения ден на Арчи без много шум в дома им в Ел Ей, където са се изолирали и чието местонахождение все още се пази в тайна.

Принц Хари оползотвори свободното си време вкъщи, за да проведе видео разговор със семейства, грижещи се за болните си деца в домашни условия. Патронът на благотворителната организация „WellChild“ се свърза с четирима родители от родната си Великобритания, за да провери как се справят в разгара на пандемията. Принцът принза, че се чувства почти гузно от спокойствието, в което живее със семейството си, забавлявайки се по цял ден. Той нарече сънародниците си, някои от които имат по няколко отрочета, „супер родители“ заради непрестанните грижи, които полагат за децата си в тези тежки времена.

„Издръжливостта и силата ви е невероятна и никога не трябва да го забравяте. Поднасям ви цялото си уважение и знайте, че от „WellChild“ правят всичко по силите си, за да ви помогнат. Надявам се с това видео да покажем на правителството, че се нуждаете от допълнителна подкрепа, за да могат да оптуснат още средства във ваша полза“, коментира Хари.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай