Кейт Мидълтън и Анди Мъри изненадаха млади тенисисти

Кейт Мидълтън и Анди Мъри изненадаха млади тенесисти в Лондон чрез видео чат.

Кейт Мидълтън и Анди Мъри изненадаха млади тенисисти | StandartNews.com

Кейт Мидълтън и Анди Мъри изненадаха млади тенисисти в Лондон чрез видео чат.

Херцогинята направи видео разговора с ученици от основното училище в Бонд, като ги разпита за техните тренировки по тенис, след което разкри, че има специален гост, който чака на линията, за да разговаря с тях.

 „Тук имам много важен човек, който ще дойде и ще се присъедини към нас, той би се радвал да се запознае с вас и ще може да сподели някои тенис съвети“, каза Мидълтън.

Сър Анди, който трябваше да играе във Уимбълдън тази седмица, отговори на въпросите на начинаещите играчи и разказа как му липсват големите мачове, приятелите и семейството. Мъри сподели и как успява да тренира през последните няколко месеца в сложната обстановка.

Кейт е патрон на известния частен тенис клуб, в който се провежда първенство на Великобритания по тенис "Уимбълдън". Херцогинята е запалена фенка на спорта, който и често практикува. Поради тази причина тя бе и с тематичен тоалет - зелена риза с щампи на спортуващи човечета.

Неколкократно Мидълтън е показвала, че освен стилна и елегантна, тя е и спортна натура, която обожава да спортува. Съпругата на принц Уилям кара ски, участвала е в отбор по гребане, язди, а заедно със съпруга си ходи и на футболни мачове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай