Кевин Спейси отвърща на удара. Има ли сексуално посегателство?

Спейси "категорично отрича" описаното от Антъни Рап да се е случвало

Кевин Спейси отвърща на удара. Има ли сексуално посегателство? | StandartNews.com

Холивудската звезда Кевин Спейси е поискал от съдия да прекрати делото за сексуално посегателство, заведено срещу него от актьора Антъни Рап, предаде Асошиейтед прес.

Чрез своите адвокати носителят на награда "Оскар" заявява, че твърденията на ищеца, че е станал обект на сексуален интерес през 80-те години по време на парти, не са истина. Тогава Рап е бил тийнейджър.

Защитниците на Кевин Спейси са внесли документи във федералния съд в Манхатън, според които предполагаемите събития, описани от Антъни Рап, никога не са се случвали.

Ищецът твърди, че е станал обект на сексуално посегателство през 1986 г. по време на парти, състояло се в дома на Кевин Спейси в Манхатън.

Според защитата няма доказателства, които да предполагат, че поведението на домакина е било с цел сексуално удовлетворение или злоупотреба с Рап.

Спейси "категорично отрича" описаното от Антъни Рап да се е случвало.

Когато Рап за първи път обяви публично твърденията си си през 2017 г., се появиха и обвинения от други хора и сложиха край на успешната филмова кариера на Кевин Спейси. Тогава той изтъкна в изявление, че не помни подобен случай, но поднесе извинения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай