Къде ще профукат парите от "Сървайвър" Силвия Петкова и мъжът й

Трудният период вече е зад гърба на артистичната двойка, която отново гради планове за общото си бъдеще

Къде ще профукат парите от "Сървайвър" Силвия Петкова и мъжът й | StandartNews.com

Режисьорът Зоран Петровски, който стана големият победител в „Сървайвър“ и спечели голямата награда от 150 хил. лв, разкри за какво ще похарчи спечелената сума.

Изпитанията и тежките физически натоварвания по време на игрите в джунглата донасят на македонеца не само огромната парична сума, но връщат в живота му нещо много пo-ценно - неговото семейство. Той самият признава, че преди да отпътува за екзотичната островна държава, връзката му с красивата актриса Силвия Петрова е пред разпад.

Трудният период вече е зад гърба на артистичната двойка, която отново гради планове за общото си бъдеще. Естествено, мислят и как разумно да инвестират спечелената от Зоран голяма награда от 150 хиляди лева. Една от мечтите им е да си купят къща на брега на язовир „Искър“. Зоран си представя как сутрин гледа жена си и сина им да карат каяк във водата, докато той пали скарата и мята въдицата, за да улови прясна риба за обяд, пише „Минаха години“. През останалото време седи на брега, ниже гривнички от мъниста и се занимава с дърводелство.

Режисьорът обмисля и вариант парите от наградата да бъдат вложени в оборудване и техника за работата му. Наскоро Зоран се пошегyва, че вече е на 40 години и може да си позволи да се пенсионира. Думите му вероятно ще останат в сферата на закачката, тъй като в момента той работи върху мащабен проект за исторически сериал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай