Къде избяга Венелин Петков, докато Маданска гледа децата

Двамата се разделиха не много отдавна

Къде избяга Венелин Петков, докато Маданска гледа децата | StandartNews.com

Венелин Петков се отдаде на летни забавления в съседна Гърция. Бившият шеф на Би Ти Ви кара сърф в южната ни съседка, видя Lupa.bg.

Той нахлузи каска, за да се пази от контузии, а последователите му се пошегуваха, че с нея се брани от нападките на бившата си Николета Маданска, която преди дни чукна 39 години. Известната журналистка и тв водеща показа, че се е забавлявала с двамата си сина в градината. Там и тримата позират по бански в надуваем басейн.

Николета носи цял червен бански, докато нейните деца са със специални бански и шапки, покриващи ги почти изцяло, за да не изгорят от жаркото слънце. Много от последователите на тв водещата я поздравиха за рождения ден, пожелавайки й да бъде все така усмихната и щастлива.

„Слънце. Вода. Най-любимите момчета на света. Happy 39 to me!“, написа Маданска към кадъра, на който се усмихва широко.

Маданска и Венелин се разделиха заради тежкия му характер и това, че изобщо не помага и не поема грижите в отглеждането на децата. Николета си тръгна от къщата на бившия телевизионен шеф в Бистрица, с двамата си сина. Тя живее в дома на родителите си в близкото до столицата село Лозен. Николета и Венелин нямат официален брак, но се съдят заради родителските права над децата си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай