Къде бяха богатите руснаци на Нова година

Най-популярните дестинации са Санкт Петербург, Малдивите и Дубай

Къде бяха богатите руснаци на Нова година | StandartNews.com

Любимата дестинация на вътрешния туризъм за Нова година сред богатите руснаци беше Санкт Петербург, а Малдивите се оказаха най-популярният курорт. Това става ясно от проучването на организацията за пътуване и предоставяне на услуги RS TLS от Руската стандартна банка, съобщава РИА Новости .

Според анализатори по време на пандемията на коронавируса богатите руснаци започнаха да разглеждат по-отблизо градовете в страната. По този начин най-популярните дестинации бяха Санкт Петербург, Карелия, Алтай, Краснодарска територия (Сочи) и Камчатка.

Като цяло по-голямата част от ваучерите през новогодишния сезон 2020-2021 са издадени на Малдивите. На второ място са ОАЕ, по-специално Дубай. В топ 5 са Сейшелските острови. Занзибар и Турция.

По-рано беше съобщено, че най-скъпата дестинация за пътуване от Москва за новогодишните празници е Дубай. Двупосочният самолетен билет ще струва 216,8 хиляди рубли. Вторият ред от класацията е за полет от Хабаровск до Москва и обратно. Това ще струва 203 хиляди рубли. На трето място са билети до Владивосток от Москва и обратно - 178,1 хиляди рубли.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай