Казахстанската Ванга: Историята ще се пренапише през 2023

Уникални находки ще преобърнат представите ни за древността, прогнозира Вера Леон

Казахстанската Ванга: Историята ще се пренапише през 2023 | StandartNews.com
  • Догодина напрежението в света ще продължи, но война няма да има
  • Уникални находки ще преобърнат представите ни за древността, прогнозира Вера Леон

Предсказанията на Вера Лион за 2023 година винаги са чакани с огромен интерес, защото прогнозите й се сбъдват на повече от 70 процента. Затова я наричат Казахстанската Ванга. Пророчествата й са направени в последователност от няколко месеца, в зависимост от виденията й. Интересното е, че този път те не си противоречат, а се допълват.

За света

В началото на годината ни чака труден период, в който ще е налице обтягане на отношения между някои трани, но още към пролетта ще започна да се избистря контура на новите взаимоотношения между редица страни. САЩ ще продължава да доминира над голяма част от Европа, като ще бъде още по-настойчива по отношение на защитата на европейската и евроатлантическата солидарност.

По отношение на Трета световна война, Вера Лион смята, че такава няма да има. Според Казастанската Ванга ще бъдат направени редица усилия както от Русия, така и от ЕС и САЩ, за да се избегне въоръжен конфликт и да се фиксират определени договорки, които малко да намалят световното напрежение. И по този начин ще се отдалечи опасността от военно противопоставяне между Русия и НАТО. Според Лион активна роля за това ще играе Китай.

Русия

Опозицията отново ще надигне глава в Русия. Страстите срещу официалната власт все повече ще се нагорещяват, още повече че приближава време за избори. В тази среда ще се появят нови опозиционни лидери. Навални отново ще се опита да играе основна роля, но ще излязат факти, които ще го дискредитират.

Войната ще се отрази на Русия още повече през следващата година и негативните последствия няма да бъдат преодолени през 2023 година.

В руската икономика ще продължи процеса на дедоларизацията, което ще бъде и занапред основен начин за избягване на санкциите от Запада. Тя предвижда тези санкции от Европа да намалеят към края на следващата година, но това ще предизвика остра реакция от САЩ. Русия няма да отмени рестриктивни мерки срещу Европа.

Според Лион в резултат на войната в Русия окултните науки ще се развихрят, ще се увеличат хората, които се занимават с врачуване и черни магии.

Украйна

Лион прогнозира нова загуба на територии от Украйна. Тя прогнозира, че в страната ще се появи нов лидер. Неговите послания няма да се приемат първоначално еднозначно от украинския народ, но впоследствие той ще отприщи надежди и положителни промени за страната си.

Казахстан

Лион предрича, че в Казахстан може да започне военен конфликт, което ще изправи властта пред огромни трудности, които ще изискват външна помощ. Казахстан, според пророчицата, ще мине през силна социална криза, която ще донесе и огромни икономически турбуленции.

Армения

Леон прогнозира ново напрежение около Нагорни Карабах. Според нея регионът ще поиска обявяване на независимост и ще излезе от състава на Армения. Това обаче ще се случи с въоръжено противопоставяне.

За хората

Вера Лион прогнозира, че следващата година ще е изключително полезна за самопознание на хората. Тя настоява всеки да обърне внимание към собственото си развитие и усъвършенстване, включително медитиране.

Повече да се обръща внимание на проблемите на близките не само в емоционален, но и в материален аспект. Ако това се случи, хората ще имат шанс да направят огромни позитивни промени в собственото си съществуване.

Особено внимание пророчицата обръща на родителите, които да търсят творческите таланти на децата си без да им налагат собствени рамки и ограничения.

Катаклизми

Лион предрича изригване на вулкана Йелоустоун, който се намира в щата Уайоминг в САЩ. Според нея неговата активност може да достигне така степен, че да не може да се контролира.

Според нея в Антарктида е възможно да бъдат открити уникални артефакти, които да преобърнат световната история. Лион смята, че това ще бъде поредно потвърждание за пребиваването на извънземни в древността на планетата.

В Арктика пък ще бъдат открити нови полезни изкопаеми. Те ще се намерят от руски изследователи, но няма да попречат на други страни да претендират за техния добив.

Ако трябва да обобщим предстазанията на Казахстанската Ванга, през следващата година не ни чакат спокойни времена, но пък има и нещо положително - Животът продължава, световна война не се очаква!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай