Кайли Миноуг се омъжва

Австралийската певица излиза с приятеля й Пол Соломонс от 2018-а

Кайли Миноуг се омъжва | StandartNews.com

Кайли Миноуг и приятелят й Пол Соломонс са се сгодили и ще се женят. Щастливата новина бе потвърдена от бъдеща свекърва на австралийската певица, съобщи "Дейли мейл". 52-годишната Миноуг излиза с 46-годишния директор на "Джи Кю" Соломонс от 2018-а.

Глория Соломонс, мащеха на Пол, каза, че е въодушевена и развълнувана, че двойката планира сватба. Тя отговори на въпроси на британското издание от семейния дом в село Ланбрадак, Южен Уелс. Новината за предстоящия брак бе разкрита случайно от бившата поп звезда, отдала се на киното, Били Пайпър в интервю за британското издание на списание "Ел". Глория споделя, че се е срещнала с Кайли и че я харесва. Тя обаче отказа да разкрие подробности за предстоящата сватба, защото Кайли и Пол са я помолили да не го прави.

След няколко дълги връзки, австралийската певица се сгоди през 2016-а за британския актьор Джошуа Сас, който тогава бе на 28. Връзката им продължи още година и след това двамата се разделиха. Когато започна да излиза с Пол през 2018-а, Миноуг промени мнението си за брака. След като се раздели с годеника си Джошуа, певицата заяви, че бракът не е за нея. След срещата с Пол тя каза пред "Сън": "Може и да е, може и да не е". Миналата година популярната изпълнителка и продуцент каза за връзката си: "Срещнах човек, с когото се чувствам добре."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай