Кармен Електра разкри тайните на красотата си

На 48 сексбомбата изглежда поразително

Кармен Електра разкри тайните на красотата си | StandartNews.com

48-годишната сексбомба Кармен Електра разкри тайните на прекрасната си кожа и грижите, които полага за нея през последните две десетилетия. Популярната актриса, певица и модел се превърна в глобален секссимвол благодарение на ролята си на Лани Маккензи в "Спасители на плажа" през 90-те години. Тя споделя как часовете на излагане на слънце на снимачната площадка са я научили колко жизненоважно е да предпази кожата си от вредните UV лъчи и да я хидратира.

View this post on Instagram

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra)

"Обичам океана! Солената вода може да бъде много полезна за вашата кожа, от ексфолиране до стягане на порите. И винаги прилагането на кремове със SPF за защита на кожата ми беше абсолютно задължително", коментира блондинката пред "Page Six". 

Красавицата наскоро пусна собствена марка "GoGo Skincare" кремове и се закле, че те са й помогнали да запази отличния вид на кожата си в продължение на две десетилетия. "Винаги съм се фокусирала върху овлажняващото премахване на грима, серум с хиалуронова киселина и дълбоко овлажняващ крем за лице, пълен с висококачествени основни съставки", обяснява звездата.

Бившият модел на Playboy настоя, че никога не е се е подлагала на хирургични интервенции и е убедена, че дисциплината при грижата за кожата е тайната на нейното естествено излъчване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай